Tășnădenii, din nou exemplu de implicare civică…o parte din ei

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Locuitorii din orașul Tășnad dau din nou dovadă de implicare civică și că le pasă de orașul lor. Aceștia au ieșit din nou la o acțiune de voluntariat, după cea de acum două săptămâni, în care reabilitează, așa cum pot, un parc din oraș. Mai exact aceștia vopsesc băncile și gardurile parcului și fac curățenie, astfel încât acesta să arate cât mai primitor.

14446122_10209998187004587_7549880997582832443_n

„In timp ce altii se cearta politic, altii stau in case ascunsi dupa perdea desi nu e duminica si nu e zi de biserica, etc… Tasnadenii care-si iubesc orasul sunt din nou in parcul de copii de langa Geva si Melody, vopsind gardurile si bancile! Continua actiunea de voluntariat de acuma-s doua saptamani!

Bravo lor! Cinste lor! Felicitari!!!”, este mesajul lui Cristi Irimus, unul dintre promoterii acestei campanii de voluntariat din Tășnad.

Oamenii au făcut un demers civic către primărie prin care au cerut sprijin material pentru a cumpăra cele necesare reabilitării parcului, fonduri pe care le-au primit. De la acest moment a fost doar o chestiune de voință din partea locuitorilor de a „pune osul la treabă” și de a se implica pentru ca orașul lor să primească o altă imagine. Și se pare că reușesc să fie un exemplu pentru mulți locuitori din județ.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *