Accident rutier ascuns de ochii lumii? Cine l-a văzut pe vinovat?

HomeActualitate

Accident rutier ascuns de ochii lumii? Cine l-a văzut pe vinovat?

Stâlpii care delimitează partea carosabilă de trotuar pe strada Ștefac Cel Mare au fost doborâți la pământ pe o distanță de aproximativ 10 metri, inci

Polițiștii din Medieș și Gherța au prins doi șoferi mangă de beți, la volan. Unul s-a oprit cu mașina în stâlp
Biciclist beat, lovit de camion pe strada Barițiu
Accident în sensul de la Crinul. Un motociclist a fost lovit de o mașină
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Stâlpii care delimitează partea carosabilă de trotuar pe strada Ștefac Cel Mare au fost doborâți la pământ pe o distanță de aproximativ 10 metri, incidentul având loc astăzi, 3 octombrie, îbtre orele 12 și 12:30.Nimeni nu a notificat acest incident ca fiind un accident rutier sau orie alt incident cuprins la regimul rutier, dar scena rămasă în urmă vorbește de la sine.

Mai mult de 5 stâlpi de fier prinși cu șuruburi în beton și acoperiți cu plastic au fost pur și simplu rupți de la bază. Acest lucru se putea face doar de către un obiect care a eliberat o forță extraordinar de mare pentru a rupe acel fier, în speță, putând fi vorba de o mașină care a părăsit partea carosabilă.

Și mai interesant de observat este faptul că stâlpii sunt culcați pe sens invers față de sensul de mers de pe acea parte de drum, prin urmare dacă o mașină a fost cea care i-a doborât aceasta se deplasa dinspre Biserica cu Lanțuri spre sensul giratoriu și a intrat pe contrasens și a doborât stâlpii. A văzut cineva acest incident?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!