Soarta Olimpiei se decide marți, în Consiliul Local. Vor vota consilierii modificarea statutului?

HomeActualitate

Soarta Olimpiei se decide marți, în Consiliul Local. Vor vota consilierii modificarea statutului?

Deja nu mai este pentru nimeni o noutate situația financiară a clublui de fotbal Olimpia, care are datorii serioase printoate părțile, de la plata sal

Conducerea Consiliului Județean l-a prezentat pe noul manager al spitalului, doctorul Coste Camilo Victor
Câți bani rulează Direcția Silvică Satu Mare într-un an, din pădurile județului. Cum se fac bani „din ce dă Domnu”
Kereskenyi Gabor despre bugetul pe 2017 :” Vrem sa recuperam handicapul fata de orasele din jur”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Deja nu mai este pentru nimeni o noutate situația financiară a clublui de fotbal Olimpia, care are datorii serioase printoate părțile, de la plata salariilor jucătorilor, la plata impozitelor către stat și plata unor furnizori. Sumele de bani de care e nevoie pentru a încheia anul sunt destul de mari, chiar și pentru bugetul public, acolo de unde, de obicei, nimeni nu se sfiește să arunce cu bani în stânga și în dreapta.

Singura salvare a Olimpiei în momentul de față, este diametral în altă parte decât ceea ce se discută cu referire la Olimpia. Scandalurile între vechea și noua conducere, acuzele reciproce, arătatul cu degetul nu rezolvă problema clubului și nici a jucătorilor, care joacă pe gratis de trei luni de zile. Salvarea Olimpiei, unii ar spune că este chiar unica salvare, o reprezintă modificarea statului Asociației Sportive, prin c are să se mărească contribuția Consiliului Local și al Consiliului Județean, astfel încât cu o nouă alocare de fonduri, clubul să poată încheia anul fără datorii sau cu datorii cât mai mici reportat pe anul viitor.

Dată fiind presiunea mediatică din jurul subiectului, dat fiind faptul că toate partidele au oameni implicați în telenovela aceasta, șansele ca cineva să se opună ar fi mici, pentru că ar ieși din sala de ședințe cu o ștampilă pusă. Nici consilierii locali nu cunosc deocamdată cu cât se mărește contribuția consiliului local la Olimpia, motivarea proiectului de hotărâre urmând să le fie trimisă spre consultare în cursul acestei zile.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!