O firmă sătmăreană mobilează cele mai frumoase case din Germania. Nemții adoră produsele lor

HomeReportaje

O firmă sătmăreană mobilează cele mai frumoase case din Germania. Nemții adoră produsele lor

Sătmărenii s-au evidențiat de-a lungul timpului ca niște oameni foarte pricepuți în a creat și a transpune în ceva palpabil creațiilor lor, industria

O firmă sătmăreană a apelat la muncitori din Pakistan pentru a acoperi lipsa de personal – ce zice angajatorul despre ei
Jucăriile ecologice de lemn produse la Satu Mare, preferatele nemților. Cine le produce
Woco PSC Rom: următorii pași pentru un viitor plin de succes
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sătmărenii s-au evidențiat de-a lungul timpului ca niște oameni foarte pricepuți în a creat și a transpune în ceva palpabil creațiilor lor, industria mobilei fiind un foarte bun exemplu în acest sens. Din Satu Mare pleacă săptămânal zeci de tiruri cu mobilă către export, vest europenii apreciind munca sătmărenilor.

 

Rustil Mobel este una dintre firmele cu vechime în acest domeniu, începând în 1991 producția de mobilă cu o mână de oameni, ajungând în prezent să fie unul dintre cei mai importanți exportatori de mobilă pentru Germania. 40 de oameni muncesc zilnic pentru a crea piese de mobilier cu finisaje deosebite, cu linii moderne dar totuș care să impună respect și să confere eleganță căminului în care ajung. 1000 de metrii cubi de molid și brad sunt transformați anual în mese,scaune, dulapuri, biblioteci și alte piese de mobilier pentru livinguri, dormitoare și bucătării, aproape toate plecând la export.

 

Toată producția de mobilă a firmei Rustil Mobel merge la export, nemții fiind cei mai mari iubitori ai pieselor de mobilier create la Satu Mare. Aceștia achiziționează aproximativ 90% din ceea ce sătmărenii produc, restul ajungând în Anglia, Olanda și Ungaria. Cu toții apreciază atenția cu care mobila este realizată, profesionalismul regăsit în piesa finală precum și mesajul pe care mobilierul îl transmite atunci când ajunge în locuință, acela de siguranță, de stabilitate și durabilitate.

 

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!