Promoțiile Grand Fitness te pregătesc să fii campion. Intră și încearcă!

HomeActualitate

Promoțiile Grand Fitness te pregătesc să fii campion. Intră și încearcă!

Sala Grand Fitness SatuMare vine în întâmpinarea clienților ei cu cele mai bune oferte și cu cele mai neașteptate promoții. Cam asta ar vrea oricine s

Sfaturile Grand Fitness: Ce să mănânci înainte de antrenament pentru a fi în formă maximă
Sfaturile Grand Fitness Satu Mare: Câte abdomene trebuie să faci pentru ca abdomenul tău să arate bestial
La Grand Fitness, dragostea trece prin antrenamente. Super ofertă pentru cupluri
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sala Grand Fitness SatuMare vine în întâmpinarea clienților ei cu cele mai bune oferte și cu cele mai neașteptate promoții. Cam asta ar vrea oricine să se spună despre firma lui la fiecare voucher de reducere de 5 lei pe care îl oferă, dar în cazul celor de la Grand Fitness ofertele chiar sunt unele speciale.

Mai mult de atât, ofertele Grand Fitness sunt aplicate nevoilor clienților și oferă ceea ce oricine are nevoie pentru o sală de fitness. Mai exact, după prima lună în care esti abonat Grand Fitness cu un abonament de minim 70 lei primești din partea antrenorilor un shaker pentru a-ți pregăti sucurile pentru antrenament sau de după antrenament sau pur și simplu pentru a bea apă în timpul antrenamentului.

13256304_271107096571541_2464435439123171612_n

Dacă ajungi un abonat care bifează trei luni de abonament primești cadou un prosop, iar după șase luni primești o pereche de mânuși de antrenament. Pe lângă aceste cadouri primești și reduceri consistente la următorulabonament încheiat. Ofertele continuă pentru cei care depășesc șase luni de antrenamente continue la Grand Fitness, acestea constând de asemenea în reduceri la abonamente dar și vouchere de 50, respectiv 100 de lei pentru cumpărarea de suplimente.

O altă ofertă Grand Fitness este oferirea unui voucher de 40 de lei pentru cei care își aduc un prieten la sală. Astfel, aceștia au un dublu avantaj, atât un partener de antrenament cât și o reducere consistentă pentru produse care îl vor ajuta pe mai târziu la antrenamente.

Detalii despre promoții se primesc la recepție.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!