Trei sătmăreni nebuni de curajoși. Merg cu Dacia până în Anglia pentru a o promova printre străini

HomeActualitate

Trei sătmăreni nebuni de curajoși. Merg cu Dacia până în Anglia pentru a o promova printre străini

Trei sătmăreni din domeniul IT au pornit un proiect nebun de ambițios. Nu este vorba de nici o aplicație nouă sau program de spart parole. Este vorba

Șase sătmăreni au pornit în cursa vieții lor. Din Satu Mare până în deșertul Sahara, cu DACIA
Opinie!!! Primăria și Țânțaș, ajutor reciproc cu ștrandul și Hotel Dacia? Ce dedesubturi au vânzarea Dacia și reducerea concesiunii de la ștrand
JURNAL DE CĂLĂTORIE||| Ziua 1 – Avem o vibrație suspectă la motor
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Trei sătmăreni din domeniul IT au pornit un proiect nebun de ambițios. Nu este vorba de nici o aplicație nouă sau program de spart parole. Este vorba de o excursie până în Anglia. Și dacă drumul nu pare unul atât de imposibil, este bine de știut că aceste va fi făcut cu o Dacia românească, fabricată în 2004.

Excursia lor se dorește un mod de promovare a unei bucăți a istoriei recente a României în rândul străinilor pe care îi vor întâlni în excursia lor. Cei trei curajoși sunt Bogdan Tincu, Ovidiu Pop și Claudiu Belbe.

„Batrâna Dacie merită aplauzele și aprecierile noastre! Noi ne-am decis să o omagiem așa cum se cuvine și să o plimbăm prin Europa. Vrem să mergem în țări, orașe, sate, unde să vadă cei de acolo o mașina cu tradiție și o istorie bogată și frumoasă! Din Satu Mare până în Anglia în Stoke on Trent, vrem să promovăm istoria acestei mașini și o parte din istoria României! Pornim pe 16 octombrie și ne vom întoarce peste 2 săptămâni. Tot ce se întâmplă pe drum puteți urmări pe această pagina de facebook, pe youtube”, afirmă Bogdan Tincu.

Site-ul www.obiectiv-sm.ro este partenerul acestei excursii, urmând să vă transmită zilnic jurnalul de bord al băieților și întâmplările care le vor trăi pe drum, precum și impresii despre oameni, dar și despre Dacia cu care circulă, în care ei au mare încredere și refuză să creadă că le va da emoții.

Drumul va fi unul lung, peste 2400 de km, și va fi făcut în cea mai mare parte prin sate și orașe, cei trei dorind să evite autostrăzile, acolo unde prea puțină lume ar putea observa mașina cu care ei se deplasează și mai puțină lume putând intra cu ei în vorbă despre această mașină.

Tinerii vor pleca la drum în 16 octombrie, acesta fiind programat să dureze aproximativ două săptămâni, suportând singuri costurile deplasării lor. Aceștia vor parcurge următorul itinerariu: Satu Mare-Budapesta-Viena-Munchen-Luxembourg-Bruxelles-Amsterdam-Calais-Dover-Londra-Stoke on Trent

 

Îți recomandăm și :

A văzut peste 50 de țări în doar un an și nu are de gând să se oprească. Sătmăreanca zboară cu bogații lumii

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!