Un șofer de 27 de ani o ucis o femeie în trafic. Accidentul a avut loc în această dimineață

HomeActualitate

Un șofer de 27 de ani o ucis o femeie în trafic. Accidentul a avut loc în această dimineață

Polițiștii rutieri careieni au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în  data de 06.10.2016, la ora 06.25, între localitățile Cămin și Carei s

Sătmăreni implicați într-un accident mortal în Austria. Un mort și un altul în comă
Corespondenții ObiectivSm au aflat identitatea tinerilor din Gherța implicați in accidentul de motocicletă. Fata decedată era liceană
Una din victimele accidentului de la Odoreu a decedat.Vinovat, șoferul autoutilitarei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii rutieri careieni au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în  data de 06.10.2016, la ora 06.25, între localitățile Cămin și Carei s-a petrecut un accident rutier.

Ajunși în scurt timp la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un conducător auto de 27 de ani din comuna Cămin, în timp ce conducea autoturismul proprietate privată  pe DJ 108M, a accidentat  o femeie de 58 ani, din Cămin, care, în calitate de biciclist, circula in aceeași direcție de mers.

Cu toate eforturile depuse de echipajul SMURD prezent la fața locului, viața femeii nu a mai putut fi salvată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului, în cadrul unui dosar penal constituit în acest scop.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!