O aniversare plină de culoare și artă de calitate. La mulți ani Lebăda Satu Mare!

HomeReportaje

O aniversare plină de culoare și artă de calitate. La mulți ani Lebăda Satu Mare!

  De 25 de ani aproape că nu există sătmărean care să nu aibă în casa lui măcar un articol cumpărat din magazinele Lebăda. Afacerea sătmăreană

„Criminali” la volan, opriți zilnic în trafic de polițiști
Pentru buna desfășurare a Olimpiadei Naționale de Matematică, miercuri se închide strada Micu Klein
Cetățean alergat de un personaj dubios, cu cuțitul! Poliția :”Haideți când aveți ceva mai serios”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

 

De 25 de ani aproape că nu există sătmărean care să nu aibă în casa lui măcar un articol cumpărat din magazinele Lebăda. Afacerea sătmăreană a implinit 25 de ani de existență, 25 de ani de când dă culoare căminelor sătmărenilor, oferindu-le produse de calitate și consultanță de specialitate în acest sens, fiind cel mai longevivă afacere din acest domeniu din județul Satu Mare.

În 25 de ani aproape fiecare sătmărean a intrat în unul din magazinele firmei pentru a-și achiziționa un produs, fie că este vorba de o vopsea, un obiect sanitar sau unul pentru grădinărit, gresie sau robineți, putând spune că nu mai este casă în care să nu existe un produs achiziționat cândva de pe rafturile magazinului Lebăda.

img_3217 img_3212

În urmă cu un an firma și-a extins afacerea și a deschis o linie de producție de vopsele la Valea Vinului, intrând cu produse de calitate pe piața din România. La împlinirea a 25 de ani de activitate,firma Lebăda a ținut să marcheze momentul într-un mod…colorat, folosind tocmai vopselele Faur pe care le produce. În același timp evenimentul a fost unul de promovare a tinerilor artiști sătmăreni.

Mai mulți tineri talentați la pictură, dar și cutezanți, au putut folosi vopsele Faur produse de firma Lebăda pentru a crea opere de artă pe bucăți de rigips. Evenimentul s-a dovedit a fi unul de artă de înaltă clasă, cu invitați care au avut una din puținele ocazii de a vedea un pictor la treabă și una din și mai rarele ocazii de a vedea un tablou realizat cu vopsea lavabilă.

img_3208 img_3204

Zeci de prieteni, colaboratori, clienți și alți sătmăreni au trecut în cele câteva ore în care evenimentul s-a întins, pe la Muzeul de Artă pentru a privi opere de artă, pentru a schimba impresii și pentru a felicita familia Pașca pentru cei 25 de ani de când reușesc să intre cu produsele comercializate de ei în casele sătmărenilor.

img_3202

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!