Apel disperat al unei femei către sătmăreni, pentru a o ajuta să își salveze mama: „Ce îi curge prin vene e aproape apă”. SĂ O AJUTĂM!

HomeActualitate

Apel disperat al unei femei către sătmăreni, pentru a o ajuta să își salveze mama: „Ce îi curge prin vene e aproape apă”. SĂ O AJUTĂM!

Sătmărenii au dat dovadă că știu să se mobilizeze și să își fie alături unul altuia atunci când se află într-o situație limită, când în joc sunt vieți

„Vreau și eu Moș Crăciun”, o campanie care te îndeamnă să fii moșul unei unei familii nefericite
Din raiul celor fără locuință: 9 oameni în 2 camere, toaletă în găleată -GALERIE FOTO
Caz de eroism ținut ascuns la Colegiul Eminescu. Vlad Vîlcu și-a salvat colegul de la moarte
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sătmărenii au dat dovadă că știu să se mobilizeze și să își fie alături unul altuia atunci când se află într-o situație limită, când în joc sunt vieți omenești și când micul aport al unui om simplu poate face o familie fericită.

Sătmăreanca Boglarka Rakos face un apel către toți sătmărenii să o ajute pentru a-și salva mama care se află la terapie intensivă în Cluj, la Institutul de Oncologie.

„Mama mea este grav bolnava si se afla la spitalul de oncologie din Cluj. Are cancer faza terminala. Nivelul ei de hemoglobina este atat de mic incat ce-i mai curge prin vene este aproape apa. Are nevoie urgenta de sange indiferent de grupa sanguina, va rog frumos donati.
P.S este indiferent in ce oras va aflati mentionati urmatoarele: Gorde Ecaterina, institutul de oncologie Cluj, terapie intensiva.
Va multumim.”, este mesajul tinerei.

Cei care doresc să o ajute o pot face prin prezentarea la Centrul de Transfuzii Satu Mare, donând sânge și menționând că acesta este pentru Gorde Ecaterina, internată la Institutul de Oncologie Cluj, la secția de terapie intensivă. Grupa de sânge a donatorilor nu este foarte importantă, sângele urmând să fie schimbat la Cluj, în rezerva de sânge cu cel din grupa de care femeie are nevoie.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0