Două accidente auto deosebit de grave au avut loc în această dimineață în județ

HomeActualitate

Două accidente auto deosebit de grave au avut loc în această dimineață în județ

La data de 10.10.2016, ora 06. 30, pe b-dul Lucian Blaga din Satu Mare, un conducător auto de  65 ani  din Satu Mare, pe fondul neacordării de priorit

FOTO – Accident deosebit de grav în Medieș. Două persoane rănite
Un copil de 9 ani a fost accidentat grav în Botiz după ce a fost lăsat nesupravegheat
Accident grav, cu victime, la Lazuri
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La data de 10.10.2016, ora 06. 30, pe b-dul Lucian Blaga din Satu Mare, un conducător auto de  65 ani  din Satu Mare, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat grav o femeie de 56 ani, tot din Satu Mare,  care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni marcată si semnalizată corespunzător.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată  s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii

 

Tot în această dimineață, la ora 08. 30, pe DN 19, în afara localității Negrești Oaș, o conducătoare auto de  52 ani din Negrești Oaș, conducând un autoturism proprietatea unei societăți private,   pe fondul pătrunderii  pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de o tânără de 24 de ani din Negrești Oaș.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a tinerei și rănirea ușoară a conducătoarei auto care a provocat evenimentul rutier.

Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!