Pe pod se fac ultimele pregătiri pentru deschiderea tuturor benzilor. S-a lucrat și duminică noaptea

HomeActualitate

Pe pod se fac ultimele pregătiri pentru deschiderea tuturor benzilor. S-a lucrat și duminică noaptea

Se pare că firma care execută lucrările de reabilitare a podului a simțit presiunea sătmărenilor și a renunțat la aroganța cu care părea la început că

Ultimul km de drum dintre Satu Mare si Maramures, chinul soferilor
În Satu Mare se asfaltează la -3 grade „chiar dacă se duce dracului” . La primăvara va începe marea asfaltare
Cea mai periculoasă groapă din Satu Mare. Groapa a rezistat în trei rânduri autorităților
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Se pare că firma care execută lucrările de reabilitare a podului a simțit presiunea sătmărenilor și a renunțat la aroganța cu care părea la început că se raportează la locuitorii orașului, atunci când deși sătmărenii pierdeau zeci de minute în trafic pe pod, iar muncitorii firmei trăgeau chiulul fără să avanseze cu lucrările.

Muncitorii au fost observați și duminică, 9 octombrie, dupăora 22, muncind la pod pentrua-l pregăti pentru deschiderea totală, a celor patru benzi. Se pare că pregătirile nu s-au finalizat noaptea trecută, motiv pentru care acestea au continuat în această dimineață, când se mai lucra doar la două rosturi de dilatație și se strângeau resturile de pe carosabil.

14620139_1228836963854058_669980646_n 14614498_1228837070520714_187341220_o

Podul Decebal a avut termen de execuție pentru cele două sensuri de mers 10 săptămâni, câte cinci pentru fiecare sens, termen care nua fost respectat în tocmai de firmă, aceasta invocând diferențe între ceea ce li s-a prezentat pe foi și ce au găsit în realitate.

Lucrările la pod vor continua. În prezent s-a deschis o zonă de șantier în Piața Romană, la urcarea/coborârea pe pod dinspre/spre Finanțele Locale dar va urma și cealaltă parte de pod, de la intersecția Burdea. De asemea vor mai urma lucrări la trotuare, balustrade, parapeți de protecție a pietonilor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!