Polițiștii din Gherța au despărțit doi scandalagii. Unul a încasat o bătaie serioasă

HomeActualitate

Polițiștii din Gherța au despărțit doi scandalagii. Unul a încasat o bătaie serioasă

Polițiștii Secției Rurale Gherța Mică au intervenit în  data de 09.10.2016 la ora 19.05, în urma unui apel telefonic la 112, pentru aplanarea unui con

Doi bărbați s-au bătut ca orbii pe stradă. Unul din ei a ajuns la spital
O fată de 16 ani a fost bătută de două femei până a ajuns în spital. Motivul INCREDIBIL
Bătaie la Bixad! Un bărbat a împuns un jardarm cu cuțitul
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii Secției Rurale Gherța Mică au intervenit în  data de 09.10.2016 la ora 19.05, în urma unui apel telefonic la 112, pentru aplanarea unui conflict petrecut în localitatea Comlăușa.

La fața locului, s-a stabilit faptul că un tânăr de 21 de ani din localitate, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Principală, a fost oprit și lovit cu pumnii în zona feței de un consătean de 39 de ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu care au avut la bază divergențe mai vechi.

Leziunile provocate tânărului au necesitat transportarea acestuia la spital pentru investigații și îngrijiri medicale, în timp ce agresorul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,lovire sau alte violențe”         

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

DISQUS: 0