Care e explicația primăriei pentru gropile de pe podul Decebal și când se vor repara ele

HomeActualitate

Care e explicația primăriei pentru gropile de pe podul Decebal și când se vor repara ele

Podul Decebal nici nu a fost inaugurat că deja a prezentat o serie de probleme. Câteva gropi și-au făcut prezența în carosabil, devenind tot mai mari

Au apărut primele glume după închiderea parțială a Podului Decebal. Ce kit de supraviețuire și ce rute ocolitoare propun sătmărenii
Accident de TIR între Iojib și Apa. Drumul a fost blocat mai multă vreme
Tinerii din Negrești nu se lasă și fac din asta un fenomen! Polițiștii nu mai știu ce să facă cu ei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Podul Decebal nici nu a fost inaugurat că deja a prezentat o serie de probleme. Câteva gropi și-au făcut prezența în carosabil, devenind tot mai mari odată cu trecerea autoturismelor peste ele, fapt ce a nemulțumit populația municipiului. Oamenii s-au arătat revoltați de calitatea lucrării, care a dus într-un timp atât de scurt la apariția gropilor.

Primăria Satu Mare vine cu explicații la acest fapt:

„Referitor la gropile apărute în asfaltul de pe Podul Decebal, Primăria Municipiului Satu Mare aduce următoarele precizări:

 

Pe sensul de coborâre înspre intersecția Burdea au apărut denivelări și crăpături în asfalt. Acestea provin în urma faptului că una din balizele de semnalizare a fost doborâtă de un autovehicul de mare tonaj și talpa acesteia, fiind din beton, a avariat stratul de bitum al carosabilului. Ulterior au trecut alte autovehicule de mare tonaj și s-a ajuns la groapa existentă, precum și la alta incipientă, pe aceeași bandă, înspre Bulevardul Henri Coandă. Acestea vor fi reparate în scurt timp.
Menționăm că această lucrare are garanție de 4 ani.”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul primărei Satu Mare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!