Care sunt consilierii județeni cei mai iubitori de avere. Câte terenuri și câte mașini au

HomeReportaje

Care sunt consilierii județeni cei mai iubitori de avere. Câte terenuri și câte mașini au

Consilierii județeni sătmăreni sunt în marea lor majoritate oameni care au reușit în plan personal și profesional să se împlinească, astfel încât să a

Un nou complex de locuințe se ridică în oraș. Un proiect vechi ce prinde contur
Urmează o nouă serie de blocuri ANL pe strada Poligonului. Primăria a predat amplasamentul
Cât de des se mută sătmărenii și unde sunt cele mai căutate apartamente din oraș
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Consilierii județeni sătmăreni sunt în marea lor majoritate oameni care au reușit în plan personal și profesional să se împlinească, astfel încât să ajungă la un confort material. Acesta reiese și din declarațiile lor de avere, unele dintre ele destul de stufoase, dar în același timp unele extrem de subțiri. Numărul de proprietăți poate fii un element de diferențiere a acestora.

TERENURI

Dintre consilierii județeni care în proprietatea lui sau a familiei cele mai multe terenuri, se evidențiază consilierul FDG Kaizer Stefan, cu nu mai puțin de 11 terenuri, agricole, intravilane sau forestiere.

La scurtădistanță acesta este urmat de Ciocan Gheorghe de la PSD care deține 8 terenuri, toate intravilane.

În clasament se mai află Dobra Carmen de la PNL, care are în proprietate totală sau parțială 5 terenuri,patru dintre ele fiind intravilane, unul în județul Arad. Tot cu cinci terenuri în proprietate se află și Buzgău Olivian de la PSD.

Cu câte patru terenuri fie ele agricole, forestiere, intravilane, luciu de apă sau spații comerciale sunt președintele Pataki Csaba, vicepreședintele Panea Alexandru, Lazăr Dăliana de la ALDE, Marincaș Gheorghe și Pop Ioan de la PSD.

MAȘINI

La acest capitol de remarcat este faptul că nici unul dintre consilierii județeni nu au mașină mai nouă de anul 2007.

Balogh Sandor de la UDMR este proprietarul celor mai multe autovehicule, respectiv 3 mașini și un tractor, la acestea adăugându-se o remorcă. Acesta urmat îndeaproape de Adrian Cozma de la PNL, cu trei mașini, o motocicletă și o remorcă. Tot în fruntea clasamentului se află fostul viceprimar din Tășnad, membrul UDMR Veron Stefan, care deține patru autoturisme.

În aceeași categorie se mai evidențiază Belbe Ioan care deține 2 mașini și două tractoare, dar și Seer Iuliu și colegul său de partid Erdei Robert Gyula, cu câte trei mașini fiecare.

LOCUINȚE

În ceea ce privește locuințele, discrepanțele dintre consilieri dispar. Marea lor majoritate dețin o casă de locuit sau un apartament. Totuși sunt câțiva care au reușit să își treacă pe nume mai multe locuințe. Președintele Pataki Csaba este unul dintre ei, deținând un apartament, o casă și o casă de vacanță, o altă casă fiind vândută recent. Și vicepreședintele Panea Alexandru are mai multe locuințe pe nume, fiind vorba de două apartament achiziționate înainte de 1990 și o casă de vacanță.

În ordine alfabetică urmează Bartos Vartolomeu, fostul șef AJPIS cu două apartamente și o casă de vacanță, Ciocan Gheorghe cu 2 case și spații comerciale, Adrian Cozma, cu un apartament, 2 case și un spațiu de depozitare, Dobra Carmen, cu 2 case și 2 spații comerciale, Virgil Enătescu, care deține împreună cu soția 2 apartamente și o casă de vacanță, Kaizer Stefan care deține o casă de vacanță, o casă și un apartament. Mai trebuie menționați Avorniciți Neculai care deține o casă și spații comerciale, Rudolf Riedl, proprietarul unei case și a unui apartament, fostul președinte Ștef Adrian care deține spații comerciale, o casă, un apartament și o casă de vacanță de 350 mp, Pop Ioan, care deține o casă în Maramureș și un apartament la Cluj dar și Belbe Ioan, care deține un aparatament, o casă și o casă de vacanță de peste 300 mp.

CEI MAI SĂRACI

Există printre consilierii județeni câțiva cărora li s-ar putea plânge de milă dacă li s-ar privi doar CV-ul și dacă acesta este comparat cu al colegilor de „bancă”. Kereskenyi Alexandru, tatăl primarului municipiului Satu Mare deține doar un aparatament,fără mașini și terenuri. În aceeași situație se află colega de partid Pacz Camelia, care deține doar un apartament la Carei

Alți consilieri care atrag atenția prin declarația de avere sunt Pop Ioan, de la PSD, care nu deține nici o proprietate în Satu Mare, atât terenurile cât și locuințele fiind în Maramureș și Cluj.

Și consilierii Blidar Ileana și Veron Stefan merită atenție prin prisma categorie bijuterii și alte bunuri care depășesc suma de 5000 de euro.Consilierul UDMR declară că deține bijuterii de 6000 de euro,pe când consiliera liberală declară că deține bijuterii de 20.000 de euro și tablouri de 15.000 de euro.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0