Sătmărenii sunt….inventivi. Cum se revoltă cei de pe strada Depozitelor pentru starea deplorabilă a carosabilului

HomeActualitate

Sătmărenii sunt….inventivi. Cum se revoltă cei de pe strada Depozitelor pentru starea deplorabilă a carosabilului

Strada Depozitelor din municipiul Satu Mare este una dintre cele mai ciuruite de gropi străzi din oraș. Aceasta a fost mereu lăsată la urmă de autorit

Drumuri ucigașe! Cauciucurile se rup în gropile din asfalt
ATENȚIE ȘOFERI!!! Drumuri aproape impracticabile în Sălaj din cauza zăpezii, începând de la KM 0
Zeci de persoane din comuna Socond au protestat pentru a li se face drumul: „Vin doar după Paști la noi, când e de mâncat și băut”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Strada Depozitelor din municipiul Satu Mare este una dintre cele mai ciuruite de gropi străzi din oraș. Aceasta a fost mereu lăsată la urmă de autorități pe motiv că prima dată se dorește introducerea canalizării și a altor utilități și abia pe urmă să se intervină la nivelul carosabilului.

14694768_1391229417574178_178120822_n

Doar că termenele sunt tot amânate iar nervii oamenilor care au de circulat zilnic pe acea stradă sunt întinși la maxim de fiecare dată când trebuie să își ducă mașina la service după ce și-o strică în gropile de pe stradă.

Oamenii au găsit un mod inedit de a se revolta. Aceștia au amplasat un panou la unul din stâlpii de pe drum, pe care au scris mesajul: „Această stradă este a primăriei pentru care (fraierii) plătesc 80,000 de euro anual taxe și impozite”.

Despre momentul când strada va intra în reabilitare nu se știe nimic, tot ceea ce acei oameni primesc de fiecare dată când ridică această problemă fiind promisiuni. Luând în considerare sezonul în care ne află și vremea de afară, sunt slabe șansele ca anul acesta ei să se mai bucure de asfalt adevărat pe strada lor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!