Dorel Coica cochetează cu Partidul România Unită pentru a candida la parlamentare. Nu e singurul

HomeActualitate

Dorel Coica cochetează cu Partidul România Unită pentru a candida la parlamentare. Nu e singurul

Apele sunt mai tulburi în PSD decât se vede cu ochiul liber din exterior. Se pare că în interiorul partidului există un val de nemulțumiri, în special

Vasile Ciocan:„Sintagmele „România Unită” și ”Uniți pentru Satu Mare” au fost foarte apreciate
Liberalii și-au depus candidaturile la BEJ. Își doresc să trimită la București un senator și doi deputați
În PNL doi se luptă și al treilea pierde? Cum pare să se rezolve bătălia Andreea Paul – Romeo Nicoară
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Apele sunt mai tulburi în PSD decât se vede cu ochiul liber din exterior. Se pare că în interiorul partidului există un val de nemulțumiri, în special a membrilor cu mai multă vechime, față de propunerile pentru candidaturile la alegerile parlamentare.

Dorel Coica pare să nu fie împăcat cu faptul că nu a prins un loc eligibil pentru alegerile parlamentare pe listele PSD, motiv pentru care poartă discuții pentru a candida de pe listele Partidului România Unita la alegeri. Acesta și-a retras dosarul de candidatură de la Senat și e la un pas să părăsească PSD în speranța că primăvara îl va prinde pe băncile Parlamentului.

În aceeași situație se află și Vasile Ciocan, care are de făcut un sacrificiu mai mare, acesta fiind nevoit să renunțe la mandatul de consilier județean dacă face această mișcare politică.

Nici Octavian Petric nu pare decis în privința viitorului apropiat. Acesta este curtat de cei de la ALDE pentru a candida de pe listele lor, dar ezită să facă acest lucru. Cu toate acestea și el și-a retras dosarul de candidatură și a lăsat locul său liber pe listele PSD.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!