Cei mai curajoși sătmăreni au pornit cu Dacia spre Londra. Tu crezi că vor ajunge fără defecțiuni?

HomeActualitate

Cei mai curajoși sătmăreni au pornit cu Dacia spre Londra. Tu crezi că vor ajunge fără defecțiuni?

Bogdan Tincu și Ovidiu Pop sunt cei doi sămăreni extrem de curajoși, dar și încrezători în capacitățile mașinii românești Dacia, cu care au pornit la

JURNAL DE CĂLĂTORIE||| Ziua 1 – Avem o vibrație suspectă la motor
Trei echipaje din Satu Mare participă la parada automobilelor Dacia din Polonia
Cu Dacia pe Transfăgărăraș și Transalpina – peripețiile lui George Negrea – FOTO
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Bogdan Tincu și Ovidiu Pop sunt cei doi sămăreni extrem de curajoși, dar și încrezători în capacitățile mașinii românești Dacia, cu care au pornit la drum spre Londra. Pornirea lor a avut loc astăzi, 16 octombrie, după ce aceștia au trecut să își salute prietenii iubitori de mașini vechi de la RetroMobil.

Cei doi sătmăreni, la care se va alătura un al treilea care va urca din Austria, și-au propus să facă drumul Satu Mare – Londra și retur în două săptămâni, în care să conducă zilnic aproximativ 6 ore. Este important de menționat că drumul se face cu o Dacia 1310, o mașină rămânească de care tinerii sunt foarte mândrii și pe care doresc să o promoveze în rândul străinilor.

14611136_196133170821743_5582754818190703605_n

Acesta e li motivul pentru care tinerii aventurieri ocolesc autostrăzile și preferă să facă drumul prin orașele și satele statelor prin care trec. Ei au mare încredere în mașină, că aceasta va rezista drumului și solicitării, dar cu toate acestea, au un portbagaj plin de instrumente care să îi salveze la nevoie. Pe lângă legendarele patent și sârmă, cu care se spune că se repară orice Dacie, aventurierii au cele mai moderne echipamente de reparat mașina pe loc, dacă va fii nevoie.

Tinerii vor ține un jurnal de bord zilnic, care va fi postat pe site-ul www.obiectiv-sm.ro , unde vor transmite lumii impresii din călătoria lor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!