Medalie de aur pentru Mani Gyenes în Spania. Felicită-l și tu!

HomeActualitate

Medalie de aur pentru Mani Gyenes în Spania. Felicită-l și tu!

Emanuel Gyenes sau Mani cum îl cunosc toți sătmărenii, a reușit încă o performanță mare, de care putem să fim mândrii cu toții. Sătmăreanul a obținut

Vasi Fușle Jr. a obținut aurul în prima competiție de judo la care a participat de când s-a mutat în Anglia
Vezi programul meciurilor din Liga Națională de baschet și când poți să îți susți acasă echipa favorită
A inceput cea mai importantă competiție de Beach Volley din România
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Emanuel Gyenes sau Mani cum îl cunosc toți sătmărenii, a reușit încă o performanță mare, de care putem să fim mândrii cu toții. Sătmăreanul a obținut o medalie de aur în Spania.

Internațional Six Days Enduro este o competiție de motocros care se desfășoară în Peninsula Iberică și care anul acesta a avut la start 650 de concurenți. Mani Gyenes a fost singurul român din competiție, acesta fiind susținut din spate de o echipă tehnică din Ungaria.

Atunci când a intrat în competiție, Mani și-a propus să obțină aurul, lucru pe care l-a și făcut, astăzi, luni 17 octombrie, acesta incheind competiția pe primul loc. Aceasta nu a fost una deloc ușoară, Mani călărind un motor diferit față de cel pe care se antrenează cel mai mult, primit de la Consiliul Județean, care este de rally raid. În competiția de enduro la care a participat, solicitarea este una mult mai mare.

Merită felicitările tuturor sătmărenilor și a românilor din întreaga țară!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!