Un sătmărean pune bazele unui nou sindicat al polițiștilor. Se anunță o mișcare revoluționară

HomeActualitate

Un sătmărean pune bazele unui nou sindicat al polițiștilor. Se anunță o mișcare revoluționară

Sătmăreanul Cosmin Andreica a făcut parte din Sindicatul Național al Agenților de Poliție, dar din câte afirmă acesta a fost înlăturat după ce a făcut

O brută de oșan, a ajuns în arest . Polițiștii din Gherța l-au identificat și l-au aruncat după gratii
Polițiști au depistat o armă de vânătoare deținute ilegal
Acţiuni pentru siguranţa participanţilor la trafic
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sătmăreanul Cosmin Andreica a făcut parte din Sindicatul Național al Agenților de Poliție, dar din câte afirmă acesta a fost înlăturat după ce a făcut mai multe dezvăluiri în urma cărora fostul președinte de sindicat a fost reținut pentru evaziune fiscal și spălare de bani. Acesta afirmă că la acel moment a fost înlăturat ilegal din sindicat și nu îi este permis să se întorcă. Pentru că nu are sorți de izbândă să revină în sidicat și să își continue proiectele acesta a decis să inițieze o nouă formă de organizare a cadrelor de poliție. Respective un nou sindicat, Europol.

12806249_978114182282636_7859097576738716417_n

„Astazi am decis sa ma opresc. Am incetat sa mai sper ca pot reveni in SNAP si sa-mi continui proiectele sindicale pentru colegii mei. Spun asta, deoarece de 4 luni incerc in zadar sa ma duelez cu cei care au pus laba pe Sindicatul National al Agentilor de Politie, si asta nu pentru ca nu as avea dreptate, ci pentru ca efectiv nu te poti bate cu niste oameni care sunt in stare sa calce pe cadrave pentru a ramane in varful organizatiei doar pentru miile de cotizatii pe care le incaseaza.

SNAP a insemnat pentru mine o oportunitate de a schimba ceva in acest sistem bolnav si obscur. O posibilitate ca noi, politistii, sa putem sa ne aparam in fata abuzurilor, nedreptatilor și umilintelor la care am fost si suntem supusi. Am realizat multe, poate mai multe decat speram vreodata, dar acum sunt nevoit sa va spun ca SNAP-ul nu mai reprezinta nimic din ceea ce a reprezentat la inceput.

In sutele de deplasari prin tara, in fata multora dintre cei care cititi acest mesaj, am pledat pentru SNAP si pentru ca voi sa aderati la acest sindicat. Acum insa, tot eu, am obligatia morala de a va cere sa va retrageti din aceasta organizatie care a devenit un S.R.L.

La fel ca voi, am fost inselat de aparenta iluzorie ca sunt lasat si mi se permite sa schimb lucrurile in MAI, dar cand am inceput sa inaintam tot mai mult si sa obtinem rezultate, am fost loviti de represiunea „sistemului” care culmea, avea adepti chiar din mijlocul nostru, din interiorul sindicatului.

Pentru aceste motive, si pentru faptul ca azi, nu mai vad nicio deosebire intre SNAP si celelalte organizatii sindicale pe care noi le blamam, voi alege un alt drum. Nu mai vreau sa fiu incojurat de lideri penali, de lideri pensionari sau de lideri pentru care munca sindicala inseamna doar manipulare si vorbe. Imi doresc sa strang alaturi de mine politisti tineri, care vor sa schimbe ceva pentru viitorul lor.

Asadar, azi va anunt ca ii invit pe toti liderii cu care am lucrat, pe toti membri care isi doresc sa continue ce am inceput in SNAP, dar si pe cei tineri care nu mai vor ca soarta lor sa fie in mainile unor lideri pensionari, corupti și aserviti, sa mi se alature in noua structura pe care am creat-o, Sindicatul Politistilor Europeni „EUROPOL”.”, este textul postat de Cosmin Andreica pe pagina sa de Facebook.

Acesta a primit mesaje de încurajare de la prietenii săi virtuali, unii transmitându-I chiar că așteptau o astfel de inițiativă după ce de trei luni refuză să își mai plătească cotizațiile la vechiul sindicat din cauza nemulțumirilor pe care le au față de acesta.

Cosmin nu a dorit să dea mai multe detalii despre viitorul sindicat, afirmând :„Voi ieși săptămâna viitoare cu o campanile pentru sindicatul Europol, ce va fi de interes pentrutoată lumea. Nu pot să dau mai multe detalii despre ea acum pentru că mai sunt câteva elemente de clarificat. E ceva revoluționar, aș spune”, afirmă polițistul.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!