Tânărul care golea cabinele tirurilor de bunuri, a fost arestat de polițiști. Ciordea ce apuca

HomeActualitate

Tânărul care golea cabinele tirurilor de bunuri, a fost arestat de polițiști. Ciordea ce apuca

Polițiștii Secției  Rurale Satu Mare, au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 22 de ani din Petea, bănuit de comiterea mai multor furturi  în zona adi

Un șofer beat a lovit cu mașina o femeie, în cartierul Micro 15
O șoferiță a lovit cu mașina o femeie aflată pe trecerea de pietoni
A ars toată. O mașină s-a făcut scrum pe străzile orașului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii Secției  Rurale Satu Mare, au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 22 de ani din Petea, bănuit de comiterea mai multor furturi  în zona adiacentă Punctului de Trecere a Frontierei Petea.

 

La data de 17.10.2016, polițiștii Postului de Poliție Dorolț au reușit identificarea principalului bănuit în comiterea mai multor furturi din auto, comise în parcările din zona adiacentă  punctului de trecere a frontierei.

Activitățile de investigare au vizat trei dosare penale referitoare la furturi de acest gen, comise în perioada noiembrie 2015-octombrie 2016. Din cercetări a reieșit că persoana în cauză, în dimineata zilei de 16.10.2016, din cabina unui autotractor parcat în apropierea puncului de trecere, ar fi sustras o tabletă aparținând conducătorului auto care dormea în cabină cu ușile neasigurate, cauzând un prejudiciu de 600 lei.

În urma extinderii cercetărilor, pentru conturarea întregii activități infracționale, s-a stabilit că tânărul ar fi autorul a altor două furturi, comise în același mod, respectiv unul în luna noiembrie 2015, de radiotelefon auto în dauna unui cetățean  maghiar și altul comis în luna iunie 2016, de telefoane mobile în dauna unor cetățeni austrieci.

În toate cazurile prejudiciul a fost recuperat prin restituirea bunurilor sustrase.

Tânărul bănuit de comiterea furturilor a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Satu Mare, cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!