VESTE PROASTĂ! Terenurile extravilane  nu se mai întăbulează gratuit în acest an

HomeActualitate

VESTE PROASTĂ! Terenurile extravilane nu se mai întăbulează gratuit în acest an

Oamenii din mediul rural sau care dețin teren în aceste zone au fost foarte fericiți în cursul acestei veri, când o bună parte din comunele din județ

O familie de campioni, în vizită la primărie
Tășnădenii, din nou exemplu de implicare civică…o parte din ei
McDonalds deschide la Satu Mare după ce câștigă lupta cu samsarii imobiliari. A depus actele pentru aprobări
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Oamenii din mediul rural sau care dețin teren în aceste zone au fost foarte fericiți în cursul acestei veri, când o bună parte din comunele din județ au fost anunțate că vor beneficia de programul de întăbulări gratuite oferite de statul roman. Acest lucru urma să facă ordine în sistemul funciar din România și să pună capăt multor dispute dintre cei care se luptau pentru o palmă de pământ.

La acea vreme cei mai fericiți au fost primarii, care astfel și-au luat o piatră de pe suflet din a mai media conflictele oamenilor. Din păcate bucuria tuturor a fost de scurtă durată, pentru că munții de hârtii care trebuie făcute, respective birocrația încurcă socotelile. Până la urmă în acest an nu se va mișca un deget în ceea ce privește întăbularea gratuită a terenurilor. Pe lângă demersul greoi, un motiv este și faptul că topografii consider prea mică suma de 60 de lei pentru cadastrarea unei parcele de teren, iar fără ei această muncă nu se poate face.

Vesteabună este că totuși finanțarea nu se pierde și aceasta se va raporta pentru anul următor, când toată lumea speră că problema se va rezolva.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!