Scenariu de film în cazul autoturismului abandonat în șanț în spatele fabricii Draxlmaier. Pățania a trei tineri

HomeActualitate

Scenariu de film în cazul autoturismului abandonat în șanț în spatele fabricii Draxlmaier. Pățania a trei tineri

În data de 18.10.2016, în jurul orelor 07:30, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați prin  apel telefonic la  112,  despre faptul că pe

Accident grav în Oaș. O persoană se zbate între viață și moarte
Un bărbat din Gherța a accidentat un motociclit într-o intersecție, după ce nu i-a acordat prioritate
Accident în Negrești Oaș, soldat cu cinci victime
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 18.10.2016, în jurul orelor 07:30, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați prin  apel telefonic la  112,  despre faptul că pe strada Balta Blondă din municipiul  Satu Mare se află răsturnat un autoturism în afara părții carosabile.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în data de 18.10.2016, în jurul  orelor 01:30, un tânăr de 20 de ani, din  Ardud, conducând un autoturism pe bulevardul Lucian Blaga din Satu Mare, în care se afla și proprietarul în calitate de pasager, a accidentat un cunoscut de 19 ani,  care îl aștepta  neregulamentar pe partea carosabilă, provocându-i  leziuni la nivelul gambei piciorului drept.

După eveniment, cei doi au  părăsit locul accidentului, la volan trecând de data aceasta proprietarul, tot un  tânăr de 20 din Ardud,  intenția lor fiind de a se deplasa spre domiciliu. Pe strada Balta Blondă  cel de la volan a pierdut însă controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se cu autoturismul în șanțul de pe marginea părții carosabile, unde l-a și abandonat.

Tânărul accidentat la picior  a apelat la Unitatea de Primiri Urgențe pentru îngrijiri medicale de specialitate, de unde a fost preluat de polițiști.

Cu ocazia extinderii verificărilor, polițiștii au constatat  faptul că proprietarul autoturismului nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule..

Tuturor celor implicați în eveniment li s-au recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii, în cauză urmând ca  cercetările să continue sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă,  părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și conducere fără permis.

 

Sursa:IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!