Cele mai fidele perechi din Satu Mare au fost premiate

HomeActualitate

Cele mai fidele perechi din Satu Mare au fost premiate

Primăria municipiului Satu Mare continuă seria premierilor cuplurilor longevive de pe raza orașului, cupluri care au împlinit 50, respectiv 60 de ani

Salarii între 1500 și 7200 de lei pentru directorii de instituții subordonate Consiliului Județean. Merită?
Apel la un gram de ajutor și bunăvoință. Să facem mai ușoare sărbătorile celei mai bătrâne femei din județ
Județul Satu Mare are tot mai multe persoane cu HIV și handicap și tot mai puțini copii. Asistații sociali sunt peste 4000
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Primăria municipiului Satu Mare continuă seria premierilor cuplurilor longevive de pe raza orașului, cupluri care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsnicie continuă.

42 de cupluri au fost premiate de către primarul Kereskenyi Gabor, asistat de directorul Direcției de Evidența a persoanelor, Ionel Torja. Opt dintre acestea au împlinit în această perioadă 60 de ani de căsnicie, pe când restul de 34 au aniversat 50 nunta de aur. Cu toții au primit o diplomă și o atenție financiară din partea municipalității.

Înainte de a trece la premierea cuplurilor, edilul a avut și un mesaj pentru cei prezenți.

img_3318 img_3306

„În exercitarea funcției de primar sunt chestii mai plăcute și chestii mai puțin plăcute. Printre chestiile plăcute sunt aceste aniversări precum și vizitarea unităților de învățământ. Prin aceste aniversări putem să transmitem aprecierea și mulțumirile noastre pentru aceste cupluri și acestor persoane care au dat dovadă de un exemplu de fidelitate, care consider că e o valoare foarte importantă în societatea de astăzi. Totodată trebuie să le mulțumim acestor sătmăreni de vârsta a treia pentru tot ce au făcut în viaa lor pentru acest oraș, pentru că le datorăm ceea ce avem actualmente în acest oraș, pentru că fiecare a contribuit pentru dezvoltarea orașului nostru”, a afirmat edilul.

Cuplurile au primit cu emoție premiul de de la edil, pentru ei fiind un moment deosebit. Mulți dintre ei au venit însoțiți de familie la premiere.

img_3312

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!