Furt dintr-o școală din Carei. Autorul, un copil de 13 ani

HomeActualitate

Furt dintr-o școală din Carei. Autorul, un copil de 13 ani

Activităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţiştii judiciariști din Carei au dus la identificarea unui minor din municipiu, bănuit de

Un bătrân de 94 de ani din Tășnad s-a luat la bătaie cu hoțul care l-a jefuit
O clipă de neatenția a lăsat-o pe femeie fără geanta cu bunuri de 2500 lei. Hoțul a fost prins repede
Minor prins la furat. Telefonul colegului i-a atras atenția
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Activităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţiştii judiciariști din Carei au dus la identificarea unui minor din municipiu, bănuit de comiterea unui furt dintr-o unitate de învățământ. Prejudiciul a fost recuperat.

În data de 19.10.2016, Poliţia Municipiului Carei, a fost sesizată de către directorul unei școli din localitate, cu privire la faptul că în cursul dimineții, în incinta școlii, s-a comis un furt.

Cercetările efectuate de poliţiştii  de investigaţii criminale, în colaborare cei de ordine publică  și cu sprijinul  specialiștilor criminaliști,  au condus la identificarea unui  minor de 13 ani  din Carei, care în  data de 19.10.2016,  în jurul orei 06.30  profitând de faptul că ușa de acces  în incinta unității școlare era închisă dar neasigurată, ar fi  intrat într-o sală de clasă de unde ar fi sustras  articole de îmbrăcăminte sportivă, în dauna a doi elevi.

Prejudiciul de aproximativ 400 lei, a fost recuperat în totalitate,  cercetările urmând să continue sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!