În PNL doi se luptă și al treilea pierde? Cum pare să se rezolve bătălia Andreea Paul – Romeo Nicoară

HomeActualitate

În PNL doi se luptă și al treilea pierde? Cum pare să se rezolve bătălia Andreea Paul – Romeo Nicoară

În PNL Satu Mare s-a tăiat în carnea vie a intereselor și a bunului simț și nu s-a mai ținut cont de integritatea partidului, interesul de grup și alt

Candidații PSD Satu Mare explică de ce trebuie să crească salariul minim
PNL cere mobilizare împotriva cenzurii PSD de la TVR și a atacurilor repetate la democrație
Alegerile de sâmbătă din Satu Mare – când oamenii au mai multe în comun, sunt mai conștiincioși și merg la urne
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În PNL Satu Mare s-a tăiat în carnea vie a intereselor și a bunului simț și nu s-a mai ținut cont de integritatea partidului, interesul de grup și alte chestiuni care definesc o unitate ci s-au purtat lupte sângeroase pentru ca fiecare să obțină ce vrea. Caracterizările colegilor în diverse forme au dat adversarilor politici material de campanie electorală, scotând la lumină și lucruri pe care aceștia probabil nu le știau despre contracandidații lor din PNL.

 

Marea bătălie s-a dus între Andreea Paul, lăsată pe din afară de locurile eligibile de pe liste și Romeo Nicoară, cel care s-a „cocoțat” în vârful listei pe singurul loc eligibil al liberalilor din Satu Mare, pentru care nu prea ar trebui să își facă emoții că nu îl vor duce în parlament. Tocmai acest lucru a făcut-o pe Andreea Paul să iasă la atac și să dea din coate încercând să își adjudece ea acest loc sau cel puțin unul cât de cât la fel de confortabil.

Se pare că toată lupta dintre cei doi se sfârșește cu un al treilea învins. Surse din partid afirmă că demersul Andreei Paul nu ar rămâne fără rezultat, doar că locul pe care este aproape să îl obțină este cel de la Senat, nu de la Camera Deputaților unde s-a instalat Romeo Nicoară. Astfel, în timp ce Adrian Albu, cel care a fost propus inițial pe primul loc pentru Senat, umblă pe la emisiuni televizate să întrețină o anumită imagine a partidului și încearcă să convingă telespectatorii că PNL este soluția pentru următorii patru ani, acasă – în partid, ceilalți colegi sunt gata să îl dea jos de pe listele pentru alegeri și să o pună pe Andreea Paul în locul său.

Lucrurile nu sunt încă definitive, astfel încât în acest weekend se pot întâmpla foarte multe în acest sens, dar fiecare din cei implicați în acest război intern este gata să taie în carne vie pentru a ieși câștigător.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!