Învață să alegi un covor pentru a fi ușor de întreținut. Universul Covoarelor te învață!

HomeReportaje

Învață să alegi un covor pentru a fi ușor de întreținut. Universul Covoarelor te învață!

  Indiferent de cât de mult s-a schimbat moda, indiferent ce trenduri au adus în scenă designerii de interior, covorul a fost un accesoriu car

Tânăr bucureștean prins furând dintr-un magazin
Locul din Satu Mare unde găsești cadoul perfect de casă nouă sau de stare civilă, cu care nu poți da greș
Primarii din județ, tineretul și seniorii se strâng în jurul lui Adrian Cozma pentru a-l face președinte
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

 

Indiferent de cât de mult s-a schimbat moda, indiferent ce trenduri au adus în scenă designerii de interior, covorul a fost un accesoriu care s-a regăsit mereu în casele oamenilor. Fie el mai clasic, mai modern sau mai colorat, covorul și-a găsit mereu loc în casele oamenilor. Cu fir lung sau scurt, în relief sau plat, un covor este mereu util unei case și este și ușor de întreținut, dacă îl alegi corect pentru fiecare încăpere.

În primul rând un covor se alege în funcție de gusturile fiecăruia, dar Marin Costin, cel care echipează cu covoare casele sătmărenilor are câteva recomandări.

img_3346 img_3334

„Dacă vorbim de o cameră cu trafic intens, prin case se circulă des, o cameră de tranzit, atunci e recomandat un covor cu păr scurt. E ușor de spălat, de curtățat, de întreținut, nu intră mizeria între firele lui. Dacă vorbim de o cameră de oaspeți, unde se intră rar, unde nu se circulă, e recomandat un covor cu păr lung. E puțin mai greu de întreținut, dar pentru că nu se circulă mult pe el nu va fi o bătaie de cap întreținerea. Este de asemenea și călduro”, afirmă Marin. Acesta reîntărește ideea că un covor este o alegere personală a fiecăruia, dar acestea sunt câteva sfaturi pentru a nu avea probleme de întreținere.

Pe lângă aceste două categorii de covoare în magazinul Universul Covoarelor din Galeria Auchan se mai găsește și covorul cu relief. Despre acesta Marin afirmă că este mai sensibil, recomandând amplasarea lui în locuri fără trafic, unde să nu se așeze nimic pe el, acesta fiind în sinea sa un punct de atracție în încăpere.

img_3344 img_3343

Pentru camere de copii moda a rămas aceeași, a covoarelor colorate care să scoată camera din anonimat, dar care să ofere copiilor și un motiv de joacă. Desele de pe cpvpare, cu Mickey Mouse sau Hello Kitty sunt perfecte pentru a stimula copilul să se joace în camera sa.

img_3328

La universul covoarelor veți primi toate aceste sfaturi și toate recomandările necesare și dacă e nevoie ca un covor să fie decupat, scurtat sau să primească o anumită formă, covorul poate fi filat pe loc, chiar în magazin. Tot ce trebuie să faceți este să treceți pragul magazinului din Galeria Auchan.

img_3327

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!