Octavian Petric rămâne în PSD și intră în campanie alături de colegii săi. ALDE nu îl mai tentează

HomeFără categorie

Octavian Petric rămâne în PSD și intră în campanie alături de colegii săi. ALDE nu îl mai tentează

În jurul deputatului Octavian Petric s-a petrecut o întreagă telenovelă în ultimele săptămâni, după ce acesta a fost dat ca și trecut în tabăra ALDE a

Vrem ca circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, rapid, fără obstacole!
Ioana Bran: „Le cer oamenilor să aibă încredere în generația noastră că putem face o Românie mai prosperă”
ALDE a depus listele de candidați. Au fost încurcați de cratime
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În jurul deputatului Octavian Petric s-a petrecut o întreagă telenovelă în ultimele săptămâni, după ce acesta a fost dat ca și trecut în tabăra ALDE alături de mai mulți primari din județ care l-ar susține pe deputat. Motivarea pentru un asemenea gest ar fi fost faptul că deputatul este supărat pentru că nu a prins un loc eligibil pe listele pentru alegerile parlamentare.

În cele câteva săptămâni de negocieri de la alegerea persoanelor de pe liste șipână în prezent au existat mai multe negocieri mai mult sau mai puțin ortodoxe, în care ar fi fost implicate și fețe bisericești supărate că Octavian Petric nu va fi din nou deputat, acesta fiind membru în Adunarea Eparhială, deci persoană de bază în structurile organizatorice bisericești.Nici măcar intervenția acestor fețe bisericești nu i-a făcut pe PSD-iști să își modifice lista.

Se pare că și povestea cu Octavian Petric trecut la tabăra ALDE s-a încheiat, asta după ce deputatul nu ar fi ajuns la un acord convenabil cu Ovidiu Silaghi și Adrian Ștef. Octavian Petric a declarat în cadrul ultimei întâlniri a celor de la PSD că rămâne în partidul care l-a făcut deputat.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!