Vrei o masă copioasă de prânz? Intra la Restaurant Promena și comandă meniul zilei

HomeActualitate

Vrei o masă copioasă de prânz? Intra la Restaurant Promena și comandă meniul zilei

Cu toții avem nostalgii când ne amintim de mâncarea savuroasă gătită de bunica, de gustul ei, de plăcerea de a mânca fără a ține cont de nici o calori

Semne bune ziua are – un prânz care nu e ca orișicare – Restaurant Confort
Mănânci pe săturate până pleci acasă trăgându-te pe coate – Meniul Zilei la Restaurant Promena
Un meniu gustos și generos, o shaorma sau un burger cu cartofi pai – de 15 lei, mănânci ce vrei la Restaurant Confort
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cu toții avem nostalgii când ne amintim de mâncarea savuroasă gătită de bunica, de gustul ei, de plăcerea de a mânca fără a ține cont de nici o calorie. Acea mâncare avea ceva aparte pentru noi, acest lucru fiind dragostea pe care bunica o punea atunci când. Toate restaurantele din oraș și toți bucătarii dau ce au mai bun pentru a scoate în fața clientului un preparat deosebit, dar pentru că acest lucru a ajuns mai mult o meserie, lipsește tot mai mult dragostea din preparate.

Cei care doresc să reîntâlnească gustul mâncării gătite cândva de bunica, preparatele fâcute cu dragoste, mâncarea gătită „după ochi” și nu după rețeta din carte, dar mereu ieșind ceva savuros, pot lua masa de prânz la Restaurantul Promena, acolo unde meniul zilei amintește de fiecare dată de copilărie și de mâncarea de acasă. Preparatele din bucătăria românească, dar și unele din bucătăria inernațională, pe care și bunii și părinții le experimentau uneori, precum pastele, nu doar că îți potolesc foamea, dar te fac să retrăiești și o bucurie aparte atunci când termini de mâncat.

Astăzi, la meniul zilei, Restaurantul Promena vă oferă

fb_img_1477379894163

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!