Familia OSUT s-a mărit exponențial! Sătmărenii, membrii de bază în organizație

HomeActualitate

Familia OSUT s-a mărit exponențial! Sătmărenii, membrii de bază în organizație

Da, am crescut, ca număr de membrii și experiență, această mențiune era necesară, pentru toți cârcotașii. Cea mai tare familie din Cluj s-a mărit cu a

Clubul Rotaract vă așteaptă să faceți sport și o faptă bună, la evenimentul Rotaract pentru Sănătate
Zeci de șoferi care și-au bătut joc de codul rutier, amendați de poliția rutieră
Ei sunt familia care se zbate între viață și moarte după accidentul de la Ghenci. Prietenii se roagă pentru ei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Da, am crescut, ca număr de membrii și experiență, această mențiune era necesară, pentru toți cârcotașii. Cea mai tare familie din Cluj s-a mărit cu aprope 300 de membrii, frumoși, entuziaști și dornici de muncă.  Organizatorii recrutărilor au reușit o performanță greu de egalat și foarte invidiată de orice profesor universitar, au reușit să umple până la refuz Aula Facultății de Instalații din Cluj. Dacă vă întrebați ce este mai greu decât să aduni 300 de oameni în același loc, în același timp, răspunsul e simplu: să convingi peste 500 de oameni să se prezinte la interviu și să organizezi toate aceste interviuri într-o săptămână.

Pe scurt, am crescut pentru că merităm. Noii membrii ne-au acordat încrederea lor, pentru că am demonstrat în timp că avem forța de muncă și logistica necesară să luptăm pentru ei. În calitate de unică organizație reprezentativă din UTCN, îi ajutăm să se dezvolte personal și le oferim posibilitatea de a se implica în proiecte de amploare, vizibile atât la nivelul Universității Tehnice cât și la nivelul Orașului.

Ce trebuie să demonstrezi că ai pentru a fi în OSUT?

-Ambiție

-Onoare

-Respect

-Creativitate

-Inițiativă

-Responsabilitate

-Ești capabil de performanță

-Poți lega prietenii pe viață

Suntem mândri de noii membri ai familiei, dar trebuie să le amintim că OSUT este mai mult decât o organizație studențească unde îți duci la îndeplinire task-urile și pleci. OSUT nu e o haină pe care o dai jos când pleci din sediu, OSUT e un mod de viață. Intrând în OSUT, ai privilegiul de a fi membru în cea mai mare Organizație din Universitatea Tehnică, dar ai responsabilitatea să păstrezi nepătată imaginea acesteia, imaginea organizației, ține de imaginea fiecăruia din noi!

Felicitări celor care vor și cred că pot să schimbe ceva, felicitări celor care-și dedică timpul liber unor scopuri nobile, FELICITĂRI OSUT!Felicitări Voluntari!

 

Sebastian Urda

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!