În Satu Mare se va organiza târg de Crăciun și Revelion în aer liber: „Dar nu ca cel de anul trecut”

HomeActualitate

În Satu Mare se va organiza târg de Crăciun și Revelion în aer liber: „Dar nu ca cel de anul trecut”

În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului, Kereskenyi Gabor a afirmat că se are în vedere organizarea unui târg de Crăciun în perioada

Femeie accidentată de un tractor în Botiz. A scăpat ușor
Schumacher de Oaș. Viteză de raliu a unui șofer oprit în trafic între Halmeu și Turț
Ciocnire devastatoare între un tractor și o mașină. Un tânăr se află în stare gravă la spital
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului, Kereskenyi Gabor a afirmat că se are în vedere organizarea unui târg de Crăciun în perioada sărbătorilor de iarnă. De asemenea și organizarea unor manifestări artistice la trecerea dintre ani sunt în calculul primăriei.

Primarul a ținut să precizeze că dacă se va organiza un târg de Crăciun, acesta nu va fi după modelul de anul trecut. „Dacă avem zile ploioase sau suntem triști acel tîrg de Crăciun e bun, ne uităm la poze și la filmări și ne înveselim”, a afirmat edilul.

Acesta a ținut să precizeze că în acest an totul va fi făcut cu mult mai mult bun gust și bun simț.

„Îl vom face fără să creăm probleme în trafic și fără să închidem inutil străzi și doar dacă vor veni comercianți de produse tradiționale, artizanate autohtoni, nu cu miros de hamsi prăjit”, a mai afirmat edilul.

Anul trecut târgul de Crăciun a presupun o restricționare severă a circulației în sensul giratoriu din centrul orașului, prima dată pe jumătate din sens iar mai apoi pe porțiunea dintre Hotelul Dacia și Hotelul Aurora. Târgul a fost considerat un eșec.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!