Reacția primarului la subiectul eșarfei tricolore: „Nu o să dorm cu eșarfa sub pernă”

HomeActualitate

Reacția primarului la subiectul eșarfei tricolore: „Nu o să dorm cu eșarfa sub pernă”

Primarul municipiului Satu Mare a răspuns subiectului eșarfei tricolore pe care nu a purtat-o la primirea președintelui Klaus Iohannis în 24 octombrie

O familie de campioni, în vizită la primărie
NEPI e pregătită să înceapă lucrările la MEGA MALL. Pune la punct ultimele detalii
Primarul Kereskenyi a verificat începerea lucrărilor la pod și viitoarele parcări din Micro 17 și Carpați I și II
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Primarul municipiului Satu Mare a răspuns subiectului eșarfei tricolore pe care nu a purtat-o la primirea președintelui Klaus Iohannis în 24 octombrie, la intrarea la simpozionul dela Teatrul de Nord. Acesta a afirmat că legea care reglementează activitatea aleșilor locali nu includea acel eveniment în cele la care se impune purtarea eșarfei, lucru întărit de Instituția Prefectului, care însă a completat că era moral să o poarte.

„Consider că acest subiect este un subiect fals care este abordat de unii care nu au ce face. Dar vă asigur că la solemnități și la acele evenimente, festivități naționale, așa cum se cuvinte, o să port, dar nu o să dorm cu eșarfa sub pernă, așa cum nu dorm cu alte feluri de steaguri. Nu consider că trebuie să ajungem cum a făcut Funar când a vopsit băncile în tricolor. Aceste însemne naționale au o semnificație și trebuie purtate cu demnitate și atunci când este cazul, nu la o întâlnire pe stradă. ”, a afirmat edilul.

Acesta s-a arătat nemulțumit de faptul că nu a cunoscut rolul său în demersurile din acea seară, cei de a administrația prezidențială, care au organizat evenimentul lăsând deoparte acest moment. Totuși edilul afirmă că a considerat de cuviință să nu stea în primul rând să privească urcarea pe scenă a președintelui ci să îl primească în fața teatrului.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!