Ultima zi în care te poți înscrie la cursul oferit gratuit de Google. Experții vin joi la Satu Mare

HomeActualitate

Ultima zi în care te poți înscrie la cursul oferit gratuit de Google. Experții vin joi la Satu Mare

Dacă din punct de vedere geografic Satu Mare este „unde se agață harta în cui”, atunci când vine vorba de internet nu există distanțe sau granițe. Ace

Adrian Ștef a fost reales președinte al organizației municipale a ALDE
Sărbătorește dragostea la Cinque Bistro. Ultimele locuri libere de Valentine`s Day
Tânăr fără permis prins pe un moped
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Dacă din punct de vedere geografic Satu Mare este „unde se agață harta în cui”, atunci când vine vorba de internet nu există distanțe sau granițe. Aceste este și motivul pentru care specialiștii de la Google doresc ca și sătmărenii să aibă parte de cele mai noi informații cu privire la tehnicile și uneltele de promovare oniline. Aceștia vin în orașul nostru pentru a oferi celor interesați secretele succesului online.

Evenimentul organizat de aceștia se numește „Atelier Digital” și aduce în fața publicului traineri certificați Google. Informațiile furnizate de aceștia sunt un prim pas pentru obținerea certificării în Digital Skills, certificare recunoscută european. Grupul țintă al acestui eveniment sunt tinerii, indiferent de specializarea lor, dar este deschis către oricine, din orice categorie de vârstă. Cursul care va fi predate la Satu Mare este unul introductive și va atinge noțiuni despre:

– Obiectivele și strategia unei afaceri online;

– Cum creezi și promovezi un website;

– SEO și SEM;

– Web Analytics;

– Programe de Afiliere;

– Social Media;

– Web Marketing;

Cei care vor fi interesați să își dezvolte pe mai departe cunoștințele în acest domeniu pot să urmeze, tot gratuit, un curs format din 23 de module și pot da examenul în urma căruia vor obţine certificarea aprobată de Google şi IAB Europa şi recunoscută de toţi angajatorii Uniunii Europene.

Participă și tu la Atelierul Digital  care va avea loc joi, pe 27 Octombrie, începând cu orele 16.00. Cursul va avea loc în Casa de Cultură „G.M. Zamfirescu” Satu Mare. Evenimentul este organizat de Fundația Leaders, cu susținerea Google România, în colaborare cu Rotaract Satu Mare și Lebăda.

Află mai multe şi înscrie-te gratuit pe www.atelieruldigital.com

14601093_1476862662338841_1897586904656956058_n

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!