Excursie în jurul lumii, cu ajutorul muzicii, vineri la MusiCat

HomeActualitate

Excursie în jurul lumii, cu ajutorul muzicii, vineri la MusiCat

Vineri, 28 octombrie sătmărenii sunt invitaţi la o excursie muzicală în jurul lumii: Centrul Cultural G.M. Zamfirescu şi MusiCat au invitat formaţia C

Concert Freeborn Brothers, sâmbăta viitoare, la Poesis
Recital muzical Hernádi Judit în programul Zilelor Maghiare Partium
Mini-interviu cu Norbert Nagy despre bucuria de a dărui și despre concertul caritabil: „ Ne unim forțele să facem un bine”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Vineri, 28 octombrie sătmărenii sunt invitaţi la o excursie muzicală în jurul lumii: Centrul Cultural G.M. Zamfirescu şi MusiCat au invitat formaţia Canarro pentru o iniţiere în muzica tango, bossa-nova, gipsy jazz şi în general, în lumea fermecătoare a world music.

Istoria trupei începe în 2002, sub forma unui duet de muzică stradală pe acordeon şi vioară, membrii fondatori fiind prieteni din copilărie. În forma actuală, reperiul este alcătuit din piese renumite şi binecunoscute, regândite în ritmuri de tango, de django swing, cu elemente de bossa-nova.

Canarro este printe puţinele formaţii din Europa Centrală care îmbină tradiţionalul gipsy jazz cu stilul maestrului Django Reinhardt, aducând elemente jazz şi swing din anii `30, cu multă improvizaţie şi originalitate.

Organizatorul evenimentului este Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, concertul începe vineri de la ora 21.30, iar intrarea este liberă. Rezervările se pot face la telefon 0743 933 541 sau pe pagina de facebook MusiCat Caffe & Pub.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!