Nu mai cânta sub duș, învață să te joci cu muzica! Cursuri de DJ

HomeActualitate

Nu mai cânta sub duș, învață să te joci cu muzica! Cursuri de DJ

  De câte ori nu ai cunoscut o persoană care a avut o anumită pasiune dar nu a putut să o pună în practică din lipsa posibilității de a demons

Petrecere nu plictiseală, în noaptea de Anul Nou, la Restaurant Promena
Majoratele sunt mai reușite ferite de ochii lumii, la restaurant Yago
Locul din Satu Mare, unde poți petrece 3 nopți și trei zile, fără să te deranjeze nimeni
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

 

De câte ori nu ai cunoscut o persoană care a avut o anumită pasiune dar nu a putut să o pună în practică din lipsa posibilității de a demonstra cât de bun este și de a primi recunoaștere oficială pentru abilitățile lui? Ei bine, acum, cei care au o pasiune pentru muzică, mixaje și crearea unei atmosfere deosebite la o petrecere din postura de DJ, pot să își finiseze talentul la Școala de DJ CUE POINT.

Școala este dedicată celor care doresc să învețe tainele mixajului și a meseriei de DJ și în aceeași măsură celor care deja sunt cei care creează atmosfera la diverse petreceri, dar nu au o acreditare a muncii lor. Cursurile oferite de Școala de DJ CUE POINT sunt acrediate și se finalizează cu obținerea unei diplome acreditate de Ministerul Muncii și Ministerul Învățământului.

Cursurile se desfășoară atât în Cluj cât și în Satu Mare și durează 6, respectiv 12 săptămâni, la costul de 1200 lei, cu posibilitatea plății în două rate. Trainerii care vor sta la dispoziția viitorilor cursanți sunt DJ JONNESSEY și DJ Dacian Codreanu.

Cei interesați pot obține informații suplimentare și se pot înscriela numărul de telefon: 0740429525

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!