PSD și-a depus listele de candidați la parlamentare. Singurul partid care are o femeie pe loc eligibil.

HomeActualitate

PSD și-a depus listele de candidați la parlamentare. Singurul partid care are o femeie pe loc eligibil.

Partidul social democrat a fost ultimul partid care și-a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. După clipe zbucium

PRU provoacă toți candidații la o dezbatere publică. „Trebuie să creem un grup”
Angajamentul echipei ALDE: Investiţii de peste un miliard de euro în Sănătate
Cine candidează la parlamentare și de cine scăpăm începând din iarnă de la Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Partidul social democrat a fost ultimul partid care și-a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. După clipe zbuciumate în ultimele săptămâni, social democrații au părut destul de agreabilii unii cu ceilalți, deși sudarea echipei nu e cea mai bună.

Social democrații s-au prezentat cu o parte din candidați la Biroul Electoral Județean și cu mulți susținători. Dosarele le-au fost verificate formal iar mai apoi au susținut o conferință de presă la sediul partidului.

img_3876

Președintele Aurelia Fedorca caracterizează listele de la parlamentare ca o combinație între tinerețe și dorință și experiență, planul de campanie al PSD fiind de a reda românilor încrederea în țara lor și pentru a crește cantitativ și calitativ clasa de mijloc.

Ioana Bran, candidata PSD pe locul I la lista de Senat este singura femeie din Satu Mare care este pe un loc 100% eligibil pentru a ajunge în Parlament. Aceasta a insistat în discursul ei asupra importanței consultării mediului de afacerila luarea deciziilor precum și susținerea acestuia.

img_3882

Octavian Petric a afirmat că își dorește un nou mandat de parlamentar în Camera Deputaților pentru a putea să își continue proiectele începute pentru sătmăreni și pentru a putea porni proiecte noi. Acesta se află pe al doilea loc pe lista de deputați, urmat de Ciprian Crăciun, Cristinel Darie și Adrian Micle.

La Senat pe locul considerat eligibil de către social democrați se află Gabriel Leș, poate cel mai experimentat om în administrația publică din rândul candidaților, fiind fost viceprimar, subprefect, director APIA și secretar de stat în Ministerul Apărării. Acesta ese secondat pe listă de Gheorghe Marincaș.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!