Un bărbat de 43 de ani a murit într-un accident în apropiere de Negrești Oaș

HomeActualitate

Un bărbat de 43 de ani a murit într-un accident în apropiere de Negrești Oaș

Astăzi, în jurul orei 11:16, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe drumul ce leagă localităţile Negreşti

Biciclist accidentat mortal la Doba. FOTO & VIDEO – ATENȚIE Imagini cu un puternic impact emoțional
Corespondenții ObiectivSm au aflat identitatea tinerilor din Gherța implicați in accidentul de motocicletă. Fata decedată era liceană
Accident mortal pe strada Aurel Vlaicu. Un tânăr a lovit o femeie care trecea strada pe trecerea de pietoni
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Astăzi, în jurul orei 11:16, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe drumul ce leagă localităţile Negreşti Oaş cu Oraşu Nou.

La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş cu o autospecială cu modul de descarcerare grea, două ambulanţe tip S.M.U.R.D., care au intervenit în colaborare cu o altă ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (S.A.J. Satu Mare).

Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii între un autoturism şi un autotren, un bărbat de aproximativ 43 de ani a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii.

Din nefericire, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, victima, care se afla în stop cardio respirator la momentul sosirii pompierilor, nu a supravieţuit.

Sursa: ISU Someș Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!