Schimbări la regimul circulației. De pe strada Horea se poate ieși din nou la stânga

HomeActualitate

Schimbări la regimul circulației. De pe strada Horea se poate ieși din nou la stânga

În urmă cu mai puțin un an intersecția de la ieșirea de pe strada Horea din municipiul Satu Mare a fost locul unui accident mortal, după ce șoferul un

Accident în Săcășeni. Șoferul vinovat a consumat alcool
Peste 200 de participanți, la Festivalul voluntariatului
O minoră a încercat să fugă din țară folosind acte false. Acum e în vizorul poliției
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În urmă cu mai puțin un an intersecția de la ieșirea de pe strada Horea din municipiul Satu Mare a fost locul unui accident mortal, după ce șoferul unei dube nu a observat un pieton care circula regulamentar și l-a accidentat mortal. Acela a fost momentul în care vechea conducerea primăriei a decis schimbarea regimului de circulație în acea intersecție, respectiv obligativitatea șoferilor de a vira obligatoriu la dreapta la ieșirea depestrada Horea. Astfel cei care doreau să ajungă pe strada I.C Brătianu avea de condus roată sensul giratoriu. Sătmărenii s-au obișnuit repede cu acea normă, după câteva zile atenționări din partea poliției locale, schimbarea fiind asimilată de toți șoferii.

Noua conducere a primăriei, în cadrul comisiei de circulație, a propus și s-a votat favorabil, schimbarea acelei reglementări. Mai exact, cei care circulă de acum pe strada Horea pot vira și la stânga prin fața Casei de Modă, fără să mai fie nevoiți să dea o tură roată sensul giratoriu. Măsura este văzută de primarul Keresenyi ca una de fluidizare a traficului.

„Astfel, mașinile nu vor fi obligate să parcurgă a traseu mai lung, aglomerând Piața Libertății. Trebuie să avem grijă în continuare de pietoni, dar este necesar să fluidizăm și traficul!”, a afirmat primarul.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!