IPS Iustinian Chira a murit. Dumnezeu să îl odihnească!

HomeFără categorie

IPS Iustinian Chira a murit. Dumnezeu să îl odihnească!

IPS Iustinian Chira, Episcopul Maramureșului și a Sătmarului a decedat în această dimineață, în urma unui infarct miocardic suferit în seara zilei de

Eveniment despre sursele de înființare pentru IMM-uri, vineri, la Centrul Tehnologic
Oamenii care își duc afacerea mai presus de propria sănătate:” „Am în atelier pregătite coktailuri de vitamine. Doar aşa rezistăm“
Poziția PSD Satu Mare după plecarea lui Petric :” Trebuia să își dea demisia și din Parlament”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

IPS Iustinian Chira, Episcopul Maramureșului și a Sătmarului a decedat în această dimineață, în urma unui infarct miocardic suferit în seara zilei de sâmbătă. Acesta a fost internat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, starea lui fiind gravă. Se pare că acesta nu a rezistat bolii și s-a stins în cursul dimineții, trecând la cele veșnice. Acesta a fost deja pomenit la Catedrala Patriarhală la cei adormiți.

Înaltpreasfinția sa avea 95 de ani și se lupta cu boala de o vreme, ceea ce îl ținea departe de ochii lumii, trăind în rugăciune ultimele clipe ale vieții. Acesta a fost recunoscut ca fiind unul dintre cei mai blânzi Ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române. Decesul său a survenit la ora 10:30, în dimineașa zilei de duminică.

”Indemnam toate manastirile, schiturile si parohiile din cuprinsul Episcopiei Maramuresului si Satmarului, pana la data inmormantarii, in fiecare zi la ora 12.00 sa traga clopotele si sa arboreze drapelul negru.”, este mesajul postat pe site-ul Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!