Weekend plin de activitate pentru polițiștii din Negrești. Participanții la trafic au creat probleme

HomeActualitate

Weekend plin de activitate pentru polițiștii din Negrești. Participanții la trafic au creat probleme

La data de 28.10.2016, ora 11.00,  polițiștii  Secţiei de Poliţie Rurală Negreşti Oaş, în timp ce executau atribuţiunile de serviciu pe DN 19, au iden

Trenul Satu Mare – Baia Mare – Jibou a lovit o mașină de salubritate. Șoferul a fost aruncat din mașină
Ciocnire devastatoare între un tractor și o mașină. Un tânăr se află în stare gravă la spital
Accident din cauza neatenţiei lângă Carei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La data de 28.10.2016, ora 11.00,  polițiștii  Secţiei de Poliţie Rurală Negreşti Oaş, în timp ce executau atribuţiunile de serviciu pe DN 19, au identificat pe raza localităţii Vama,  un autoturism înmatriculat în Anglia, care a fost implicat într-un eveniment rutier minor, soldat doar cu pagube materiale. Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză nu avea drept de circulaţie pe teritoriul României, motiv pentru care, cel de la volan, un bărbat de 56 de ani din Satu Mare, este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul care nu are drept de circulație pe teritoriul României.

Polițiștii rutieri din Negrești Oaș au oprit  pentru control pe raza orașului, în data de 28.10.a.c. la ora 19.00, un tractor care  tracta o căruță nesemnalizată corespunzător.

La volan a fost identificat un bărbat de 60 de ani din localitatea Huta Certeze, pentru care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că  nu posedă permis de conducere de nici o categorie de vehicule.

Tractoristul este cercetat penal pentru conducere fără permis.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!