A fost prins hoțul de la Restaurantul Poesis. Cât tupeu a avut!!!

HomeActualitate

A fost prins hoțul de la Restaurantul Poesis. Cât tupeu a avut!!!

În seara zilei de 29.10.2016, printr-un apel 112, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat de către o femeie, despre faptul că pe parcursul zilei,  persoane ne

Zeci de sătmăreni lăsați cu ochii în soare de agenția de turism House of Travel. Zeci de mii de euro prejudiciu
Mai prindem un hoț? Sătmărenii sunt rugați să ajute la prindea unui bărbat care a furat 600 lei dintr-un restaurant
A vândut fier pe post de monede de aur și s-a ales cu o mică avere. Poliția l-a oprit
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În seara zilei de 29.10.2016, printr-un apel 112, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat de către o femeie, despre faptul că pe parcursul zilei,  persoane necunoscute i-au sustras două telefoane mobile și o sumă de bani, din localul unde lucrează ca și ospătar.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Satu Mare au identificat în cursul nopții principalul bănuit de comiterea furtului, acesta fiind  un bărbat de 36 de ani din Satu Mare.

Din cercetări a rezultat că cel în cauză, profitand de neatenția personalului de serviciu al localului, ar fi sustras dintr-o anexă din spatele barului, două telefoane mobile și bani. Prejudiciul de aproximativ 1200 lei, a fost recuperat  în totalitate și restituit persoanei vătămate.

Pentru verificarea modului în care au acționat polițiștii, șeful inspectoratului  a dispus efectuarea unei anchete interne.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!