Astăzi are loc primul zbor Satu Mare – Londra. Cine are bilet?

HomeActualitate

Astăzi are loc primul zbor Satu Mare – Londra. Cine are bilet?

După lungi așteptări, astăzi, 31 octombrie are loc primul zbor Satu Mare – Londra de pe aeroportul internațional Satu Mare, acesta fiind o încununare

Atmosferă de petrecere și concert de colinde în avionul Satu Mare – Londra
Vești bune de la Consiliul Județean! Pataki Csaba: ”Se fac demersuri pentru înfiinţarea unei linii aeriene care să lege Satu Mare de Germania”
Ce a însemnat prima cursă Wizzair la Satu Mare: o pungă de rafie, politicieni și oameni plictisiți
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După lungi așteptări, astăzi, 31 octombrie are loc primul zbor Satu Mare – Londra de pe aeroportul internațional Satu Mare, acesta fiind o încununare a eforturilor făcute în ultimii ani de a ridica aeroportul la standarde europene și de a investi pentru imaginea acestuia.

Autoritățile județene au negociat în ultimii doi ani cu compania aeriană Wizair ca aceasta să înființeze noi zboruri către vestul Europei de la Satu Mare. După ce sătmărenii au îndeplinit condițiile cerute de companie și după studiile efectuate de aceasta s-a decis ruta Satu Mare – Luton, aceasta fiind considerată cea mai profitabilă pentru compania aeriană.

Biletele s-au putut achiziționa încă din data de 5 septembrie, atunci fiind disponibile la prețul de 109 lei. Se pare că sătmărenii au fost destul de dornici să ia parte la primul zbor spre Anglia din Satu Mare, dat fiind faptul că aproape toate locurile cursei de astăzi au fost rezervate.

În această seară la 18:55 va ateriza primul avion al companiei Wizzair la Satu Mare, fiind vorba de zborul cu pornire de la Londra, urmând ca la ora 19:25 să decoleze avionul care îi va duce pe sătmăreni la Londra.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!