Drumul Satu Mare – Homoroade mai are de așteptat până vede asfalt. În ce stadiu sunt treburile

HomeActualitate

Drumul Satu Mare – Homoroade mai are de așteptat până vede asfalt. În ce stadiu sunt treburile

Drumul Satu Mare – Homoroade este cenușereasa acestui an, toată lumea purtându-i de grijă, dar toți fiind legați de mâini și de picioare în ceea ce pr

Locuitorii din Codru mai au de așteptat o tură. Licitația drumului Amați – Homorod, contestată
Drumul Satu Mare – Homorod nu se repară încă. Vinovat – Tehnic Asist
Locuitorii din zona Codrului au ajuns la limita răbdării. Vor protesta în fața Prefecturii
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Drumul Satu Mare – Homoroade este cenușereasa acestui an, toată lumea purtându-i de grijă, dar toți fiind legați de mâini și de picioare în ceea ce privește intervenția pentru debutul lucrărilor. Licitația actuală a fost atacată în instanța și acest lucru a blocat orice intervenție.

Cei de la Consiliul Județean au încercat un artificiu, acela de a preda drumul primăriei de comună căreia să îi dea și bani pentru repararea drumului, ca mai apoi, când se va finaliza licitația și procesul să preia înapoi drumul și acesta să intre în reparație. Din păcate organele superioare de la București au considerat ilegală această practică și nu au încurajat-o.

Acum Consiliul Județean a primit dreptul de a organiza o nouă licitație, lucru ce presupune cel puțin 6 luni de așteptare pentru a vedea prima lopată de asfalt în gropile depe acest traseu care devine pe zi ce trece tot mai greu de străbătut cu mașina.

Între timp pe celelalte drumuri din județ unde sunt necesare reparații și s-au realizat și finalizat licitațiile în acest sens, se lucrează destul de bine, lucrările fiind în termen.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!