Moș Crăciun vine mai devreme la salonul de masaj al lui Tudor Gherman. Luna cadourilor începe în noiembrie

HomeActualitate

Moș Crăciun vine mai devreme la salonul de masaj al lui Tudor Gherman. Luna cadourilor începe în noiembrie

Hai,recunoaște. și tu aștepți cu nerăbdare Crăciunul pentru a vedea cu ce cadou te surprind cei dragi, iubitul, poate colegii de birou sau șefii. Indi

Câștigă un City Break oferind un cadou! La Mega Events luna cadourilor începe mai devreme
Nu îți pedepsi ficatul și plămânii de sărbători. Alimentează-te de la RioTabak
Moș Crăciun aduce o Dacia Duster pentru un client Shopping PLAZA. Intră în concurs și tu!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Hai,recunoaște. și tu aștepți cu nerăbdare Crăciunul pentru a vedea cu ce cadou te surprind cei dragi, iubitul, poate colegii de birou sau șefii. Indiferent la ce vârstă am ajuns, cu toții mai avem acel gram de copilărie în noi atunci când primim un cadou.

Cel mai mare păcat este că luna cadourilor durează doar…o lună. De fapt chiar mai puțin de atât, pentru că totul se concentrează în maximum două săptămâni și pe urmă se stinge toată bucuria. Ei bine, sunt unii care se gândesc la bucuria dumneavoastră și depun eforturi ca ea să dureze mai mult.

14724394_1169974603048914_110590871621022253_n

Cei și cele care trec în luna noiembrie pe la salonul de masaj al lui Tudor Gherman, din cadrul salonului Glamour din cartierul Micro 17, strada Jocului  și își fac un abonament la masaj sau orice altă procedură pusă la dispoziție de Tudor, vor avea ocazia să se întâlnească cu Moș Crăciun cu o lună mai devreme. Fiecare abonament încheiat în luna noiembrie și decembrie aduce cu sine un cadou. Este vorba de o atenție relaxantă, un cadou în ton cu dorințele clienților, respectiv acelea de a se destinde. Astfel, un CD cu muzică relaxantă folosită în timpul ședințelor de masaj, bețișoare parfumate sau ulei relaxant pot fi ale tale dacă alegi să te lași pe mâinile miraculoase ale lui Tudor.

Masajul de relaxare, cel anticelulitic cu bețe de bambus sau procedura Therma Frio Shock sunt modurile în care poți să îți odihnești trupul și mintea după o zi obositoare de muncă, relaxându-te în același timp. Cei care le-au încercat au devenit clienți fideli, lucru care duce și la recomandarea de a te grăbi să închei un abonament în noiembrie, locurile fiind limitate din cauza capacității reduse de muncă a lui Tudor, fiind disponibil doar 10 ore pe zi, ore care se umplu foarte repede cu programări.

Pe Tudor îl puteți contactat pe Facebook sau telefon: 0751357202

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!