Accident în intersecția groazei de la Bila. Din fericire nu a fost nici o victimă

HomeActualitate

Accident în intersecția groazei de la Bila. Din fericire nu a fost nici o victimă

Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, au intervenit în cursul dimineții,  la un eveniment rutier, produs la intersecția Bulevardului Octavian Goga   c

Copil de 14 ani, luat pe sus de un șofer. Minorul a zburat în fața mașinii
Accident cu trei mașini implicate, în Decebal. O șoferită a fost rănită
Șoferul de TIR care a lovit mortal un bătrân, duminică, la Păulian, era beat
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, au intervenit în cursul dimineții,  la un eveniment rutier, produs la intersecția Bulevardului Octavian Goga   cu strada C.S. Anderco, în care au fost implicate trei autoturisme.

Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că  un bărbat de 49 ani, din Satu Mare, conducând  un autoturism, la intersecția  străzii C.S. Anderco  cu Bulevardul Octavian Goga,  pe fondul nerespectării indicatorului care obligă virajul la dreapta, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula pe Bulevardul Octavian Goga și care era condus de o femeie de 35 de ani, din Satu Mare.  În urma impactului autoturismul condus de sătmăreancă,  a fost proiectat în al treilea autoturism  care era staționat pe Bulevardul Octavian Goga . Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma evenimentului, a rezultat avarierea celor trei autoturisme implicate.

Pe lângă măsura complementară de suspendarea permisului de conducere pentru  60 de zile, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost sancționat contravențional .

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!