Să-l ajutăm pe Dominik să trăiască! Alătură-te și tu spectacolului „Dăruim din suflet…pentru că iubim!”

HomeActualitate

Să-l ajutăm pe Dominik să trăiască! Alătură-te și tu spectacolului „Dăruim din suflet…pentru că iubim!”

Asociația Be Active se află la al treilea an consecutiv în care demonstrează că sătmărenilor le pasă de semenii lor mai puțini norocoși. Asociația org

A venit vremea bună, tu ți-ai ales terasa preferată? Muzică, pizza și distracție pentru copii pe Terasa Promena
Muzică și băutură, distracție și stare de spirit bună, în weekend, la Restaurant Promena
Formația care dă tonul distracției la nunțile si petrecerile private din anul acesta.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Asociația Be Active se află la al treilea an consecutiv în care demonstrează că sătmărenilor le pasă de semenii lor mai puțini norocoși. Asociația organizează și în acest an un spectacol caritabil cu scopul strângerii de fonduri.

14914911_10205981921545496_999592808_n

Cauza acestui an este micul Dominik, al doilea copil al familiei, care suferă de atrezie esofagiană. Mai exact, micuțul s-a născut fără o parte din esofag și până acum a trecut prin nu mai puțin de 6 operații, prima fiind la doar câteva zile de la naștere. În prezent Dominik se află internat într-o clinică din Debrecen iar tratamentul său costă aproape 6 milioane de forinți. Părinții au reușit să adune până acum doar 600.000 de forinți iar o asociație din Carei i-a ajutat cu încă un milion de forinți. Asociația Be Activi organizează spectacolul caritabil pentru a-i ajuta pe părinții micului Dominik să strângă fondurile necesare tratamentului băiatului.

În cadrul spectacolului vor avea reprezentații cei de la Elvis Band, XXL Band, Passion4Salsa, Corun Canticum și Crazy Dancers. Spectacolul va avea loc în data de 7 Decembrie de la ora 19 la Casa de Cultură a Sindicatelor.

14958469_10205981921305490_432082378_n

În paralel va fi organizată o expoziție de pictură cu vânzare, formată din picturile câștigătoare în cadrul concursului organizat de Asociația Be Active. Cei care doresc să participe la concurs trebuie să realizeze un desen cu tema dragoste, pe o foaie A4 și să îl preda la sediul Passion4Salsa, în Shopping Plaza, etajul 3. Desele câștigătoare vor putea fi cumpărate la spectacol cu 100 ron.

Demersul este sustinut de Primaria Satu Mare, Centrul Cultural G.M Zamfirescu, Consiliul Local si SamTech Sound.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!