Bătaie de joc pe banii cetățenilor. Drum îngust și linii strâmbe

HomeActualitate

Bătaie de joc pe banii cetățenilor. Drum îngust și linii strâmbe

Unele lucruri sunt făcute doar din necesitatea de a fi făcute și de dragul de a impresiona  mulțimea, nicidecum nu sunt realizate la anumite standarde

Ziua și accidentul. Un șofer din Crucișor a ajuns cu roțile în sus în șanț
Primarul Kereskenyi a verificat începerea lucrărilor la pod și viitoarele parcări din Micro 17 și Carpați I și II
Imaginile groazei! Un mort și șase răniți după ce un microbus a ajuns în șanț
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Unele lucruri sunt făcute doar din necesitatea de a fi făcute și de dragul de a impresiona  mulțimea, nicidecum nu sunt realizate la anumite standarde, în concordanță cu nevoile și cu realitatea. Așa a luat naștere și strada Dunării, mult necesară, de la capătul aleii proiectantului până pe strada Careiului.

Strada este necesară, dat fiind faptul că scoate o parte din traficul din cartier, respectiv cei care stăteau la semafor pe Brândușa și mai apoi pe Careiului pentru a urca pe pod. Acum aceștia pot urca pe pod dinspre fabrica de pâine, drumul lor fiind mult mai rapid. Dar la cum arată, acest drum denotă faptul că a fost făcut în grabă și pentru a arăta niște realizări, nu pentru a acoperi o necesitate reală. Mai exact drumul este îngust, probabil că respectă normele din domeniu, dar este imposibil pentru două autoturisme să treacă simultan prin curba de pe traseu.

Mai apoi, în această săptămână au fost trasate marcajele rutiere pe acest drum, lucru făcut de firmă în bătaie de joc, orice neavizat putând observa amatorismul firmei, care pare să fi trasat marcajele cu mâna și nu cu un utilaj specific.  Primarul Kereskenyi Gabor afirmă că ceea ce se întâmplă nu are nici o legătură cu actuala conducere, lucrearea și firma fiind angajate de vechea conducere.

” Analizăm posibilităţile de penalizare a firmei Drum Inserv din Zalău, în baza contractului încheiat în 2015. Până atunci, am solicitat refacerea tuturor marcajelor necorespunzătoare dpdv tehnic sau estetic, să nu irosim banii sătmărenilor! Așa sigur nu o să recepționăm nicio lucrare.”, declară edilul.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!