OPINIE!!! A crăpat și trotuarul exact așa cum„ li se rupe” celor de la firma de construcții de calitatea lucrărilor

HomeActualitate

OPINIE!!! A crăpat și trotuarul exact așa cum„ li se rupe” celor de la firma de construcții de calitatea lucrărilor

Reparația podului Decebal din municipiul Satu Mare a fost un adevărat roman de acțiune, cu aspecte tragic-comice și episoade în care nervii sătmărenil

Miercuri și joi să aveți răbdarea la voi. Pe drumul Careiului vor fi din nou cozi kilometrice din cauza lucrărilor
Noi lucrări pe Drumul Careiului, care vor îngreuna traficul – se va lucra și noaptea
S-a trezit ALDE. Un subiect arzător, mult text și nici un mesaj
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Reparația podului Decebal din municipiul Satu Mare a fost un adevărat roman de acțiune, cu aspecte tragic-comice și episoade în care nervii sătmărenilor au fost întinși la maxim.

Încă de la început firma a arătat o atitudine ostilă față de nevoile sătmărenilor și nu au avut nici cea mai mică urmă de respect, fiind virale pozele în care muncitorii stăteau în miezul zilei, fără să muncească, în timp ce lumea se enerva bară la bară, în trafic, pe pod, iar cozile de mașini se întindeau pe kilometri.

O altă demonstrație de nepăsare față de interesul comunității a fost în momentul în care firmei i s-a solicitat să muncească și pe timpul nopții, refuzând acest lucru. Astăzi, sătmărenilor le-a fost dat să vadă o nouă demonstrație de nepăsare și cunoscutul „miserupism” față de cetățean din partea celor care se consideră superiori, prin faptul că trotuarele au crăpat, la doar câteva zile după ce au fost turnate.

Pozele au avut rapid priză în mediul virstual, lumea arătându-se revoltată față de modul în care firma a găsit de cuviință să se raporteze la Satu Mare și lucrările pe care le are de făcut în acest oraș.

Și discuția nu se rezumă doar la această firmă de construcții ci poate fi extrapolată la marea majoritate a celor care au realizat lucrări până acum în municipiul Satu Mare, pe rând, lucrările realizate de acestea demonstrând că nu îndeplinesc toate standardele cerute. Iar de acest lucru se convinge cel mai ușor sătmăreanul, cel care trebuie să se confrunte zilnic cu astfel de crăpături, gropi, sau denivelări, pe trotuare sau pe carosabil.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!