BATAIE DE JOC!!! Politia locala o comite din nou

HomeActualitate

BATAIE DE JOC!!! Politia locala o comite din nou

Asa cum o numea acum câteva săptămâni primarul Kereskenyi Gabor, "cea mai contestată instituție" subordonată primăriei, politia locală da din nou apa

Tineri, rebeli și iubitori de adrenalină. Cu ce viteză au fost prinși doi băieți în trafic
Sancțiuni în valoare totală de 2.610 lei, aplicate șoferilor pentru abateri
Războiul fără final. Polițiștii locali au amendat noi persoane care aruncă deșeuri în lacul Cubic
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Asa cum o numea acum câteva săptămâni primarul Kereskenyi Gabor, “cea mai contestată instituție” subordonată primăriei, politia locală da din nou apa la moară satmarenilor şi comite o noua greșeală pentru care sătmărenii îi critica.

O masina a localei a fost surprinsa în intersecția de la Biserica cu Lanturi, stationata pe trotuar. Poza a fost realizata de un cititor al site-ului www.obiectiv-sm.ro. Acesta se arata enervat de gestul politistilor, care, în aceleași condiții, pe el l-ar fi amendat, dar ei sfidează restul participanților la trafic.

Gestul lor este cu atât mai grav cu cât în zona sunt locuri de parcare libere, mai ales duminica, dar politistii s-au considerat mai presus de lege.

Este de urmărit facă acestia vor fi sanctionati şi dacă cei de la Politia Locală va face publice numele agenților de serviciu şi sancțiunea aplicată, asa cum , mai nou, obișnuiesc sa conteste sau sa răspundă materialelor apărute în presa la adresa lor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!