Conducere nouă la IPJ Satu Mare

HomeActualitate

Conducere nouă la IPJ Satu Mare

Schimbări la nivelul Inspectoratului de Poliției Județean Satu Mare. Printr-un ordin al ministrului afacerilor interne, începând din 7 noiembrie a.c.,

Accident spre Noroieni! O mașină condusă de o tânără a sfârșit în șanț
O șoferiță și-a văzut moartea cu ochii. Un șofer beat a fost la un pas să producă o tragedie
BĂTAIE DE JOC!!! Cum este asfaltat drumul Mădăras – Gelu e o nerușinare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Schimbări la nivelul Inspectoratului de Poliției Județean Satu Mare. Printr-un ordin al ministrului afacerilor interne, începând din 7 noiembrie a.c., comisarul- șef de poliție Haniș Alin Antoniu a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcția de inspector șef al IPJ Satu Mare. După o perioadă de 6 luni, se va organiza un concurs pentru ocuparea postului de inspector șef.

În vârstă de 40 de ani, ofiţerul a lucrat în Poliţia municipiului Oradea din 1997 şi a fost, pe rând, șef peste Biroul de Cercetări penale, Biroul de Ordine Publică, iar apoi şef al Poliţiei municipiului Beiuş.

Din 2010, comisarul şef Alin Haniş a fost numit în funcţia de adjunct al şefului Poliţiei municipiului Oradea, iar în 2013 a ajuns șef al Poliției Oradea.

Anterior, la conducerea Poliției municipiului Satu Mare a fost Florentin Vlad, care a revenit pe funcția de adjunct al inspectorului șef al IPJ Satu Mare.

Sursa foto: Sătmăreanul.net

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!