Tineri bănuiți de furt, depistați de polițiștii din Tășnad

HomeActualitate

Tineri bănuiți de furt, depistați de polițiștii din Tășnad

Doi tineri, un băiat și o fată din comuna Derșida, județul Sălaj, bănuiți de comiterea mai multor furturi din locuințele sătenilor din zona adiacentă

Accident pe Bulevardul Unirii. O biciclistă a fost rănită
SOS, se caută vecinii. O familie care a inundat jumătate blocul este de negăsit
Un șofer care a accidentat un copil și apoi a fugit de la locul accidentului, a fost prins. Nu avea permis
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Doi tineri, un băiat și o fată din comuna Derșida, județul Sălaj, bănuiți de comiterea mai multor furturi din locuințele sătenilor din zona adiacentă Tășnadului, au fost identificați de polițiști. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 07.11.2016, polițiștii de investigații criminale tășnădeni au identificat un bărbat de 27 ani și o tânără de 15 ani, ambii din  localitatea Derșida, județul  Sălaj, pe care îi bănuiesc de comiterea mai multor furturi.

În fapt, din cercetări  a reieșit că în data de 06.11.2016, cei doi ar fi sustras din locuința unui bărbat de 62 de ani  din localitatea Cig, suma de  11.000 de lei.

De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți că în data de 15.10.2016 ar fi sustras din locuința  unei bătrâne de 80  ani din Supuru de Sus, un portmoneu din poșeta aflată în holul casei, cauzându-i un prejudiciu de 250 lei.

În urma cercetărilor, s-a concluzionat că cei doi, sub pretextul că intenționează să caute de lucru, intrau în gospodăriile victimelor, iar apoi prin efracție sau profitând de neatenția  acestora, sustrăgeau diferite bunuri.

În baza probatoriului administrat,  bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%, cercetările urmând să continue pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!